Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
U "moje vrijeme" se moglo sve osim voznje obavit sa 17 godina, 6 mjeseci i 1 dan.
E daj mi reci kad si polagao A,imao si i B(to i ja imam),samo si išao na liječnički,odnosno nisi morao polagat ni propise ni prvu pomoč,jel to i sad isto tak ako znaš?
Samo obavit lječnički,oko 500 kn,odradit 15 sati vožnje,oko 3500 kn,i možeš na ispit,oko 200 kn!cijene lječničkog i vožnje vjerojatno nisu iste svugdje ali to je uglavnom to!
Ovih 3500kn misliš sve zajedno?Jer ja sam baš sad gledao i autoškola je oko 2600kn,ali koliko god da je barem mogu polagat puni A,a ne se za#ebavat sa A1,A2..
sa 17 mozes sve, ljecnicki, propise, prvu pomoc, odvozit sve sate samo sa 18g. i 1dan mozes na ispit voznje i po vozacki.. ja sam polagao 24.12 tj. na sam badnjak polagao a 18 navrsio 23.
Jbg, alfa, to je bilo u vrijeme dok još nije otto motor izmišljen 2004. u osmom mjesecu (ako se ne varam) je došao novi zakon i od onda možeš sve osim zadnjeg ispita polagati prije 18-te.
Tako je. 20.08. je stupilo na snagu, a ja sam položio 23. i kao me izvuklo to što sam 2001. položio za moped pa nisam podlijegao novom zakonu (slobodna interpretacija zakona službenica u MUPu) Btw. polagao sam i tjedan prije (pao naravno) 23. položio, a rođendan imam kasnije, tako da sam polagao prije napunjenih 18 godina.Nekada se moglo položiti sve sa 16 godina ("davno"), ali se vozačka mogla dobiti tek sa 18.a jesmo zaspamali temuOdi u autoškolu i pitaj