Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: što kad vas zaustavi policija  (Posjeta: 23805 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline konig

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Aprilia SR 172
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSpuh: od SP-a
Odg: što kad vas zaustavi policija
« Odgovori #20 : 14 Lipanj, 2012, 17:36:09 »
Naravno da ne  ;D

imaš pravo,sad sam baš malo čitao,hh,tako se uvijek gledalo na to potpisivanje kazni,ako potpišeš-priznaješ,izgleda da nije tako  :toothy11:
Ne vozi brže nego što tvoji anđeli čuvari mogu letjeti !

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 14 Lipanj, 2012, 17:39:37 »
ako dobiješ kaznu znači po njihovom kriv si..
žališ se i ak sudac smanji dobro je, ako ne, plaćaš još i sudske troškove..

Offline Reponja

• moderator
  • Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia Rally,
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: je specijalan Sport!
  • MojSpuh: Tecnigas Trek
« Odgovori #22 : 14 Lipanj, 2012, 22:05:56 »
Čak i u punom pravu, bez za*ebavanja po cesti i brzanja, naišao sam na pandura koji je pojeo tolika g0vna da je to nevjerojatno.
Što je najbolje, dečko je mlađi od mene, drži se kao da je uhvatio Boga za jaja. Probao je naplatiti par kazni, tipa nepostojanje
desnog retrovizora, nedostatak plastike (4cmX10cm) koja pokriva broj šasije, provjeravao dubinu šare na gumi itd, skoro mi ga je
bilo žao... Kasnije sam skužio, po priči frendova, da je i njih zajebaval i kao pješake i kao vozače. Danas sam ga vidio kako
maltretira nekog dečka u srednjim tridesetima kao zadnjeg narkomana (lik je šetal psa, 100m od stana)..

Naravno, takva g#vn# su u manjini, ali jednom bi ga htio sresti izvan svoje i njegove odore, da mu pokažem čemu ga mater nije
naučila.. Zbog takvih seronja svi dolaze na loš glas, i nije mi jasno zašto ih policija ne riješi među sobom.. Ako je mogla jedna
Armada, može i policija, nema isprike!!
"I would berry my dick so far inside her ass, who ever could pull it out would be crowned king Arthur!"

Offline BrZi_46

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: svasta
  • MojSetup: svasta
« Odgovori #23 : 14 Lipanj, 2012, 22:29:50 »
Čak i u punom pravu, bez za*ebavanja po cesti i brzanja, naišao sam na pandura koji je pojeo tolika g0vna da je to nevjerojatno.
Što je najbolje, dečko je mlađi od mene, drži se kao da je uhvatio Boga za jaja. Probao je naplatiti par kazni, tipa nepostojanje
desnog retrovizora, nedostatak plastike (4cmX10cm) koja pokriva broj šasije, provjeravao dubinu šare na gumi itd, skoro mi ga je
bilo žao... Kasnije sam skužio, po priči frendova, da je i njih zajebaval i kao pješake i kao vozače. Danas sam ga vidio kako
maltretira nekog dečka u srednjim tridesetima kao zadnjeg narkomana (lik je šetal psa, 100m od stana)..

Naravno, takva g#vn# su u manjini, ali jednom bi ga htio sresti izvan svoje i njegove odore, da mu pokažem čemu ga mater nije
naučila.. Zbog takvih seronja svi dolaze na loš glas, i nije mi jasno zašto ih policija ne riješi među sobom.. Ako je mogla jedna
Armada, može i policija, nema isprike!!

:icon_thumright: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

ljepo rečeno..
stvarno mi fali ono kad ja i veva bez kaciga i rege,s navučenim kapuljačama idemo s kafe na kafu na naturpijanom BB-u i čim nas netko na semaforu krene odmjeravat pogledom, veva odmah skače sa skutera i viče: "šta gledaš, oš da te sad tu ubijem"

Offline StudioIT

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Gilera Nexus 500
  • Moja Kaciga: Nolan N85
« Odgovori #24 : 15 Lipanj, 2012, 00:14:37 »
Čovjek radi svoj posao, zaustavi, pita papire i ako nisi ništa skrivio nemaš se čega bojati. Naravno, na 50-ki blokada obavezno na daljniski...  :laughing7: Ako te i kazni radi nečega, nemoj se svađati jer nećeš biti u pravu. Potpišeš zapisnik i nakon toga pišeš žalbe, dođeš kod suca za prekršaje i objasniš svoju stranu. Vrlo često ponište ili značajno smanje kaznu.

Govorim iz iskustva jer je bilo dosta toga sa 14-18 godina, a najgore što sam napravio je bježanje na MZ-u 250 ( :'( ETZ De Luxe, tko zna razumjet će...) bez registracije, osiguranja, papira, tehnički neispravan, vozačke, kacige... nastavi niz. Blokirali me sa svih strana autima, strpali u jedan i oduzeli motor. Nakon x divnih sati u prdekani i dolazaka staraca po mene, nakon par mjeseci došla kazna da sam se izvrnuo (recimo kao danas 3 prosječne plaće) i završio kod suca za prekršaje. Kulturno popričali, smanjio mi kaznu na pola i još da platim u tri rate. Nekako sam zaboravio da moram platiti i nakon 2 godine stiglo rješenje o zastari...  :headbang: Ali to su bila druga vremena, danas sumnjam da bi tako prošao.
Nexus 500: mašina Master 492 ccm + polirana glava + "sportskija" bregasta + ravan usis i konusni filter + vanjski regulator pritiska goriva + Auspuh R1 + tokaren variomat, polutke i zvono + razdvojene kočnice s pumpicama od GP800 i opletene cijevi

Offline Hljebaroš34

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Piaggio zip Fast Rider
  • Moja Kaciga: Arai
« Odgovori #25 : 15 Lipanj, 2012, 00:17:58 »
Ne može tebe zaustavit policija jedino ti njoj  :laughing6:

Offline Sever

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Rakitovec
  • Moj Skuter: Luna ,sym ,tomos 2X
  • Moja Kaciga: neka kineska
  • MojSetup: nula bodova
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #26 : 15 Lipanj, 2012, 14:34:36 »
1.dali se kazna/nalog mora potpisati i koje su posljedice ako se potpise/nepotpise
-Ne moraš potpisat nalog. Poptisal ne potpisal tak svejedno. Nema pravnih posljedica...
2.dali policajac moze traziti da otvarate kadu/gepek skutera (ovo mislim da se ne izvlace da date prometnu koju svi drze unutra)
- može...
3.dali policajac smije ista dirati na motoru, i dali je osposobljen da pregledava vozilo/skuter u stanici za teh pregled
 - Ne smije ništa fizički dirat i tražit što nije vidljivo.
4.dali je policajac obavezan vam reci br znacke u slucaju da je vi zatrazite i sto napraviti ako odbije
 - Uvijek. Možeš nazvat 92 i reć da te zaustavila osoba koja se predstavila kao policajac al de se neželi legitimirat i da sumnjaš da je policajac, ili još bolje nazvat njihovu internu kontrolu. Ukoliko ti piše prekršajni nalog obavezan je ispunit broj značke i potpisat se.
5.sto napraiti ako policajac napravi ili hoce napravit nesto to po zakonu nesmije
-Ako slutiš da bi mogao napravit neštoo tako uzmeš mobitel i snimaš sve...
6.dali je po zakonu određeno kakvu blokadu skuter mora imati i dali igdje pise da to nesmije biti blokada na prekidac
-Nije, al sad ako staviš prekidač na kontrolnu tablu jbg onda. Prekidač se nesmije vidit iz vana i bit lako dohvatljiv......

ali ak te ulovi da ga snimas i za to budes popusil kaznu 
:kinez:  :D

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #27 : 16 Lipanj, 2012, 09:22:32 »
ajde da se riješi to oko potpisivanja

ako potpišeš dobiješ nalog odmah u ruke ako ne potpišeš dolazi ti doma

bolje je ne potpisat jer onda ti oni to šalju poštom i meni se desilo da sam čekao tu poštu 6 mjeseci i za to vrijeme sam skupljao novce za platit kaznu i još sam imao rok za žalbu i žalba je mjesec dana se čekalo rješenje itd tako da ja sam za nepotpisivanje praktički produžio plaćanje kazne za preko pola godine

a što se žalbe tiče možeš se žalit potpisao ti nalog ili ne, samo se nemožeš više žalit na rješenje žalbe
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #28 : 16 Lipanj, 2012, 10:01:56 »

ali ak te ulovi da ga snimas i za to budes popusil kaznu  

zasto? Snimanje na javnom mjestu niej zabranjeno (osim ako ne postoji znak zabranjenog snimanja)

Offline derbiGP1

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: MT 07
  • Moja Kaciga: Airoh warrior
« Odgovori #29 : 19 Lipanj, 2012, 00:28:21 »

zasto? Snimanje na javnom mjestu niej zabranjeno (osim ako ne postoji znak zabranjenog snimanja)
s druge strane postoji ovlašteno i neovlašteno snimanje :) pametnom jasno.
nadalje nitko ne mora potpisati ništa što ne želi, pol. službenik tada stavi napomenu "odbio potpisati". potpisom nitko NE potvrđuje da je počinio navedeni prekršaj.
Pol. službenik na upit dužan je dati vam broj svoje značke, iako vidit ce te ga sami na OPN. upozorenju ili necemu trecem sto Vam je izdano.
Odgovor na peto pitanje valjda ni ne postoji jer je totalno nedorečeno "što napraviti ako policajac želi ubiti dijete na biciklu iz čista mira" ? to se po zakonu recimo ne smije jel? :P
Pol. službenik prilikom nadzora prometa kao i prilikom drugih radnji može izvršiti pregled vozila (ne pretragu nego pregled). Pretragu može izvršiti bez pisanog naloga poradi zaštite života, otklanjanja opasnosti itd...
Na graničnim prijelazima može izvršiti i pretragu beu pisanog naloga nadležnog tijela.
Zakonom nije određeno kakvu blokadu skuter mora imati, ali momci s tehničkog...to je skroz druga prica.
Pol. službenik vam ne može prčkat po motoru i glupirat se kao što to ne može ni sa automobilom.
U stanici za teh. pregled sve radnje obavlja djelatnik te stanice i bok :)

Da se ne dovedete u konflikte bez veze pokazite određenu dozu pristojnosti i ozbiljnosti, uvažite Vi policajca i on će u 90% slučajeva Vas (rijetko tko je pristojan prema policajcu, kroz godine službe i njemu nekad puca film). Vozite registrirana vozila, ne jurcajte ko konji u naselju (neko dijete iskoči kad se najmanje nadate), nosite šlemčić na glavi zbog sebe. Krećem od sebe pa ću reći, nisam nikad kaznio nekog tko ispunjava nabrojano (naravno uključujući i vozačku dozvolu) a svi smo uvijek, i stalno u nekom prekršaju (koji se može a i ne mora oprostit, prvi nastup je najbitniji).

i da ne zaboravim, do sretnete trgovkinju koja vas sjebe za kusur, mesara koji vam je prodao samo najmasnije komade, doktora cija vam terapija nijepomogla, farmaceuta koji vam je zatim dao krivi lijek, glumca koji uzasno glumi, frizera koji vas je jadno ošišao, bankara kod kojeg niste dobili kredit, građevinara koji nije u stanju napravit  3 ravna i paralelna stupa ograde na vašoj kući... što želim reći, da Vam se sve to dogodi u jednom danu i onda na povratku kuci naletite na patrolu reci cete svima za vecerom "j#bote opet me jebena murija zaustavila" dok će te sve druge stavit u drugi plan e to vam je naš mentalitet :)
« Zadnja izmjena: 19 Lipanj, 2012, 00:46:43 derbiGP1 »

Offline Reponja

• moderator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Aprilia Rally,
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: je specijalan Sport!
  • MojSpuh: Tecnigas Trek
« Odgovori #30 : 19 Lipanj, 2012, 19:31:49 »
... što želim reći, da Vam se sve to dogodi u jednom danu i onda na povratku kuci naletite na patrolu reci cete svima za vecerom "j#bote opet me jebena murija zaustavila" dok će te sve druge stavit u drugi plan e to vam je naš mentalitet :)

Slažem se u potpunosti, mislim da smo po tome specifična regija svijeta...
Mada, ako ćemo iskreno, nakon takvih dana, ja policiju ostavljam za kraj priče,
čisto kao punch-line..  :toothy12:

Masa zaboravlja da ste i vi ljudi, ne samo strojevi u odijelima...
"I would berry my dick so far inside her ass, who ever could pull it out would be crowned king Arthur!"

Offline zvonkec_92

• GY6 in <3
  • Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #31 : 19 Lipanj, 2012, 20:30:19 »
Nekako sam zaboravio da moram platiti i nakon 2 godine stiglo rješenje o zastari...  :headbang: Ali to su bila druga vremena, danas sumnjam da bi tako prošao.
ja MISLIM da je danas zastara tek kad prođe 5 godina, ne više dvije.. :/

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #32 : 19 Lipanj, 2012, 20:34:35 »
ja MISLIM da je danas zastara tek kad prođe 5 godina, ne više dvije.. :/

4 godine

Offline irud_os

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: osijek
  • Moj Skuter: silverstone devi 50
« Odgovori #33 : 20 Lipanj, 2012, 01:20:06 »
nadalje nitko ne mora potpisati ništa što ne želi, pol. službenik tada stavi napomenu "odbio potpisati". potpisom nitko NE potvrđuje da je počinio navedeni prekršaj.
Pol. službenik na upit dužan je dati vam broj svoje značke, iako vidit ce te ga sami na OPN. upozorenju ili necemu trecem sto Vam je izdano.
Odgovor na peto pitanje valjda ni ne postoji jer je totalno nedorečeno "što napraviti ako policajac želi ubiti dijete na biciklu iz čista mira" ? to se po zakonu recimo ne smije jel? :P
Pol. službenik prilikom nadzora prometa kao i prilikom drugih radnji može izvršiti pregled vozila (ne pretragu nego pregled). Pretragu može izvršiti bez pisanog naloga poradi zaštite života, otklanjanja opasnosti itd...
Na graničnim prijelazima može izvršiti i pretragu beu pisanog naloga nadležnog tijela.
Zakonom nije određeno kakvu blokadu skuter mora imati, ali momci s tehničkog...to je skroz druga prica.
Pol. službenik vam ne može prčkat po motoru i glupirat se kao što to ne može ni sa automobilom.

Da se ne dovedete u konflikte bez veze pokazite određenu dozu pristojnosti i ozbiljnosti, uvažite Vi policajca i on će u 90% slučajeva Vas (rijetko tko je pristojan prema policajcu, kroz godine službe i njemu nekad puca film). Vozite registrirana vozila, ne jurcajte ko konji u naselju (neko dijete iskoči kad se najmanje nadate), nosite šlemčić na glavi zbog sebe. Krećem od sebe pa ću reći, nisam nikad kaznio nekog tko ispunjava nabrojano (naravno uključujući i vozačku dozvolu) a svi smo uvijek, i stalno u nekom prekršaju (koji se može a i ne mora oprostit, prvi nastup je najbitniji).

i da ne zaboravim, do sretnete trgovkinju koja vas sjebe za kusur, mesara koji vam je prodao samo najmasnije komade, doktora cija vam terapija nijepomogla, farmaceuta koji vam je zatim dao krivi lijek, glumca koji uzasno glumi, frizera koji vas je jadno ošišao, bankara kod kojeg niste dobili kredit, građevinara koji nije u stanju napravit  3 ravna i paralelna stupa ograde na vašoj kući... što želim reći, da Vam se sve to dogodi u jednom danu i onda na povratku kuci naletite na patrolu reci cete svima za vecerom "j#bote opet me jebena murija zaustavila" dok će te sve druge stavit u drugi plan e to vam je naš mentalitet :)
kao sto sam napomenuo
nemam nista protiv policije i znam da rade svoj posao i znam da je vas/njih 99 posto korektno i uljudno
ali uvijek postoji 1 posto koji ce hebat
ja vjerujem da poicajci pojedu tolko go@ana od bezobraznih i bahatih klinaca i starijih i to vise puta nego sto bilo koji vozac od policajaca i radi toga mi je zao

Offline zwer_1982

• forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Runner 50, Aprilia p
« Odgovori #34 : 21 Lipanj, 2012, 10:25:14 »

Ovako, u proteklih 5 godina zbog posla prosjek pređenih kilometara osobnim autom mi je preko 100 000 km godišnje, da dobro ste pročitali preko 100 000 na god.
Što se auta tiče sve nedostatke uklanjam čim ih zamijetim, al doslovno, uvijek pazim na opremu i ispravnost.
Društvo u plavom me minimalno jednom tjedno negdje zaustavi. Kad me zaustave obavezno sam pristojan i služben ali svejedno do sad sam imal stotine raznih iskustava koje idu iz krajnosti u krajnost i nekako prema ovim lijepim krajnostima ova loša krajnost prevladava. Većina vas radi svoj posao po ps-u al uvijek se nađe negdje poneki "seronja".
Recimo ja nikad nikom nisam ponudil "dogovor" jer mi to jednostavno ne  pada na pamet al što napravit  kad ti plavac kaže da "nisi bio dovoljno flexibilan" ili " da si bio flexibilniji nebi ti to pisali"?

Vremena su vrlo zahebana i kad gledam to s još jedne druge strane, dobar učenik, među 10% najboljih na fakultetu i sad s 7 stupnjem obrazovanja radim (i dobar sam u svom poslu) u jednoj većoj privatnoj građevinskoj firmi na dobrom glasu, radim minimalno 10 sati dnevno, 80% subota mi je radnih a ima i radnih nedjelja (i ovaj praznik koji je sutra i subota poslije mi je radna), hebu me projektanti, hebu me nadzor, inspekcija, kooperanti, hebe me gazda, hebu me ljudi s kojim a radim i za koje sam odgovoran. Godišnji praktički nemogu dobit niti sam u prošlih 5 god bil na godišnjem dužem od 3 dana, bolestan nesmijem bit jer ču spušit otkaz, Nema prijevoza, nema gableca, nema božićnice, nema regresa a kad idem pitat za neku povišicu gazda mi samo pokaže na hrpu od barem 100tinjak zamolbi i veli "ak nisi zadovoljan ima ih koji će vjerojatno radit i za manje nego ti". Još da bar radim za neku paru, svaka trgovka u DM-u ima bolju plaću od mene...

Sad povucimo paralelu, klinac iz susjedstva s koim je mama morala ić pola prvog razreda u školu i sjedit s njim u zadnjoj klupi, problematika malo žešća već u osnovnoj školi, neznam ni na koju foru je srednju izgural a niti na koju fintu je upal u akademiju (zapravo znam al ni bitno) me tu hebe za dokumente pred trgovinom 50m od kuće. Za to je plačen odbicima iz MOJE plaće, radi (ma šta radi, jedino što mora je da mora bit prisutan) 8 sati dnevno, godišnji isto tako mora iskoristit, ima božičnicu, regres, prijevoz i gablec plačen povlašteni radni staž itd. Kad se i van dužnosti napije u birtiji i podjebava nesmiješ ga poslat niti u rodno mjesto jer ti je to odmah "Vrijeđanje službene osobe, Napad na službenu osobu van dužnosti itd"
Isto tako ženskica koja je konobarila (i bavila se poslovima "upitnog morala") i sad je ona najveća poštenjačina i svako malo na graničnom prijelazu me hebe....
Dali je potrebno komentirat ovu staru ekipu koja je za vrijeme rata upala u policiju bez ikakvog obrazovanja?

Trgovka me nikad neće sj za 500kn kolko je sad minimalna vaša čestitka, (jel ima opće neka manja kazna od 500kn?) a ako me da i neznam si prebrojit kusur onda sam totalni debil, Nebi mi prvi put bilo da mesaru vratim meso, s doktorima i farmaceutima na sreću nemam posla, glumca ak mi se ne sviđa prešaltam program, frizer me neće jako zahebat jer uvijek postoji opcija "na nulu" a na sreću i kosa brzo raste, građevinar sam sam pa ću si sam napravit ta 3 stupa il što trebam itd...

Mislim da je suvišno govorit da sam najsretniji kad vas ne sretnem i kad s policijom nemoram imat posla al to je nemoguće, uvijek ste tu negdje.
 Tako da kad pročitam negdje da je policajcima teško, a svaki od vas to trubi, gledam di mi je prvi WC jer mi najedamput probava počne ubrzano radit...
Prodajel gileru runner vx 125, 2004god 1000 eur

Offline derbiGP1

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: MT 07
  • Moja Kaciga: Airoh warrior
« Odgovori #35 : 21 Lipanj, 2012, 20:25:55 »
U svom postu mozda nisam jasno naznačio ali prvenstveno krećem od sebe i od ljudi sa kojima radim, naravno ne mislim da smo svi isti ali "idealno" nemas nigdje. Postoji kazna manja od 500kn tek toliko da se nadovezem. Ovo sve dalje što si napisao koliko mogu skužiti odnosi se prije svega na prometnu policiju, a ja govorim ponajviše svoja iskustva iz roda temeljne policije znači, narušavanje javnog reda i mira, banke, alarmi, obiteljska nasilja i milijun stvari sa kojima se "prometnjak" neće i ne mora sretati. I mislim da nisam napisao da mi je ili nam je teško, samo sam htjeo dati do znanja da bas nije ugodno. Sa mojom napomenom da posao kao takav nije lagan ja ne omalovažavam druge profesije a da je opasno danas biti i radnik na skeli ja to znam a razlika je što se njemu može dogoditi situacija gdje se ozljedi a ja svjesno svakodnevno idem u situaciju gdje me mogu ozljedit, zamisli osjećaj kad te upute na adresu gdje čovjek maše nožem, bombom i kad vidiš da su se svi sklonili na 50 metara a ti moraš po njega (nemoj napisat za to postoji interventna i specijalna, dok se formiraju i dođu najčešće je već sve gotovo) :dontknow:

Možda zvuči malo isforsirano, ali jako je teško nekome tko nije policajac objasniti što policajac radi.Ti kažeš ne voliš imat posla sa policijom, pa eto to je pohvalno, dobro je kad nema posla ja volim reći  :)
Božićnicu, regres i dar za djecu će uzet svakako, eto, da barem taj novac uzmu i daju onima kojima je najpotrebniji al sve sumnjam.
Djelatnica u DM-u i mene šije za par tisuća ha jbg, nismo svi te sreće raditi tamo.  :icon_tongue:
Što se tiče slobodnih dana, radim dvije prve, dvije druge, dvije noći pa dan i pol slobodan i tako u krug. Ne možeš si život planirat ni tjedan dana unaprijed.
Definitivno smo skrenuli sa teme a autor teme je već dobio odgovor. LP

Offline zwer_1982

• forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Runner 50, Aprilia p
« Odgovori #36 : 22 Lipanj, 2012, 10:53:00 »
Post je na pisan u afektu nakon što sam dobil zadatak rješit jedan projekt u roku 7 kalendarskih dana (26.6 mi je rok) a koji se jedva teoretski može rješit u 70 sati predanog rada i što mi je razj. sve planove za vikend, i da isključivo se odnosi na prometnu policiju.
Druga stvar jednostavno sam ogorčen na državu i stanjem u državi, na vladu što većinom samo udara po privatnom sektoru a gazde onda samo po nama, na sebe što sam zaglibil tu di jesam, Na to što nemam drugog izbora itd.
Ima tu još stotina stvari al nije ni mjesto ni vrijeme, pa možda o tom nekom drugom prilikom...
lp
 :hello: :icon_thumright:
Prodajel gileru runner vx 125, 2004god 1000 eur

Offline zupa

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Solin
« Odgovori #37 : 26 Lipanj, 2012, 12:35:49 »
najbolje ti je bizat(ako nemas tablicu)
zupa;)

Offline zemo323

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Pežov
« Odgovori #38 : 26 Lipanj, 2012, 12:58:41 »
najbolje ti je bizat(ako nemas tablicu)
nebi se bas slozio  :)
bas jutros sam isao trazit semering i odem sa skuterom koji nije registriran a ja neman vozacke (hercegovina je to  :icon_biggrin:) jedino sam kacigu imao i naletim na policiju, mislio sam se ocu li produzit ili stat ali racunam da im necu moc utec odlucim stat i pita me isprave ja kazem da neman nista a on iskolacio oci, kulturno poprica sa policajcem, reka mi da se pazim i da dok ne polozim da sam u prometu uvik krivac pa taman bio u pravu.. lipo ih pozdravio, zahvalio se i gass  ;D

Weddings are basically funerals with cake.

Offline ljubo46

• Aprilia team Croatia
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • Samo Kawasaki
  • Mjesto: BJ
  • Moja Kaciga: HJC
  • MojSetup: Originalni
« Odgovori #39 : 26 Lipanj, 2012, 21:22:53 »
kad me zaustavi policija moram se uvijek svadat s njima, zato je najbolje da me ne zaustavljaju ;D