Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Izbubljeni dokumenti...  (Posjeta: 1490 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Izbubljeni dokumenti...
« : 23 Svibanj, 2012, 18:16:46 »
Čini se da sam spušio SET:
vozačka
osobna
kartica od tekućeg

šta mi je činiti, jasno mi je da ću morat vadit novo ako ništa drugo?
već vidim trošak od minimalno 400kn izgubljen cjeli dan + živci
al se nadam još da bi možda neko negdje mogao pronaći i da to nekako dođe do mene, jel postoji mogućnost za to? zato ne bi odma prijavljivo nestanak jer automatski moram novo vadit, može li mi to zadati dodatne probleme ako ne prijavim odma osobnu i to..
gdje pitati, tražiti, vozio sam se javnim prijevozom, možda sam tamo izgubio, di  pitati negdje u zetu za to?

Offline marin-w

• maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
Odg: Izbubljeni dokumenti...
« Odgovori #1 : 23 Svibanj, 2012, 19:06:53 »
Čini se da sam spušio SET:
vozačka
osobna
kartica od tekućeg

šta mi je činiti, jasno mi je da ću morat vadit novo ako ništa drugo?
već vidim trošak od minimalno 400kn izgubljen cjeli dan + živci
al se nadam još da bi možda neko negdje mogao pronaći i da to nekako dođe do mene, jel postoji mogućnost za to? zato ne bi odma prijavljivo nestanak jer automatski moram novo vadit, može li mi to zadati dodatne probleme ako ne prijavim odma osobnu i to..
gdje pitati, tražiti, vozio sam se javnim prijevozom, možda sam tamo izgubio, di  pitati negdje u zetu za to?

A,sta da ti kazem ja sam pred par mj ostavio osobnu na glavnoj posti na salteru. I tako 2mj sam ju trazio,raskopao 3 auta,trazio po kuci i onda sam se sjetio di sam bio. Otisao na salter i zamisli tamo u ladici su 2mj cuvali moju osobnu. Covjek bi ocekivao da ce netko predat osobnu policiji ili sta ja znam da ce me ntko kontaktirat ali nitko nista. Znaci da se ja nisam sjetio di sam ju zadnji put koristio osobna bi bila tamo u ladici tko zna koliko  :dontknow:

Prije godinu dana isto sam izgubio osobnu ali ovaj put kad sam odjavljivao motor ostala mi na salteru u policiji. Naravno zaljepili su je na tom istom salteru na staklo i tako je tamo stajala dobih 5mj dok me nije jedna osoba prepoznala. Znaci opet me nitko nije kontaktirao a ostala mi na policiji  :dontknow:

Zato sacekaj,potrazi di si zadnji put bio  :icon_thumright:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 23 Svibanj, 2012, 19:14:15 »
A,sta da ti kazem ja sam pred par mj ostavio osobnu na glavnoj posti na salteru. I tako 2mj sam ju trazio,raskopao 3 auta,trazio po kuci i onda sam se sjetio di sam bio. Otisao na salter i zamisli tamo u ladici su 2mj cuvali moju osobnu. Covjek bi ocekivao da ce netko predat osobnu policiji ili sta ja znam da ce me ntko kontaktirat ali nitko nista. Znaci da se ja nisam sjetio di sam ju zadnji put koristio osobna bi bila tamo u ladici tko zna koliko  :dontknow:

Prije godinu dana isto sam izgubio osobnu ali ovaj put kad sam odjavljivao motor ostala mi na salteru u policiji. Naravno zaljepili su je na tom istom salteru na staklo i tako je tamo stajala dobih 5mj dok me nije jedna osoba prepoznala. Znaci opet me nitko nije kontaktirao a ostala mi na policiji  :dontknow:

Zato sacekaj,potrazi di si zadnji put bio  :icon_thumright:
zovu sad iz zeta na kućni, prvim busom će mi vozač dostavit na najbližu stanicu  :toothy12:
samo se nadam da je sve na mjestu, mislim tak i tak to malo plastike i papira nikom ništa ne znači pa bi trebalo bit sve 5
ispričavam se što si utrošio vrijeme na pisanje  :toothy12:

Offline marin-w

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 23 Svibanj, 2012, 19:17:29 »
zovu sad iz zeta na kućni, prvim busom će mi vozač dostavit na najbližu stanicu  :toothy12:
samo se nadam da je sve na mjestu, mislim tak i tak to malo plastike i papira nikom ništa ne znači pa bi trebalo bit sve 5
ispričavam se što si utrošio vrijeme na pisanje  :toothy12:

To sam ja napisao za 1min. Vec sam duze vrijeme ljut zbog toga  :angry7: :angry7: :angry7:
Imas srece  :icon_thumright:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 23 Svibanj, 2012, 19:21:07 »
To sam ja napisao za 1min. Vec sam duze vrijeme ljut zbog toga  :angry7: :angry7: :angry7:
Imas srece  :icon_thumright:
stvarno mi ne bi bilo drago da sam OPET izgubio osobnu jer znam koje su to muke da izvadiš novo, a sad uz to i vozačku i maestro

a baš iz tog razloga ne nosim novčanik da ne izgubim nešto više od toga, al to me vjerojatno i sjebalo jer ne osjetim ovo u đepu

Offline marin-w

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 23 Svibanj, 2012, 19:25:33 »
stvarno mi ne bi bilo drago da sam OPET izgubio osobnu jer znam koje su to muke da izvadiš novo, a sad uz to i vozačku i maestro

a baš iz tog razloga ne nosim novčanik da ne izgubim nešto više od toga, al to me vjerojatno i sjebalo jer ne osjetim ovo u đepu

Ja ne volim novcanik,nisam ga nikad nosio.
Obicno sve kartice i kes stavim u vozacku pa kad me zaustavi policajac mora se nacekat dok ja to sve povadim  ;D
Ako sam kriv mi slucajno i ostane koja stotka unutra  :frajer:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 23 Svibanj, 2012, 19:27:45 »
Ja ne volim novcanik,nisam ga nikad nosio.
Obicno sve kartice i kes stavim u vozacku pa kad me zaustavi policajac mora se nacekat dok ja to sve povadim  ;D
Ako sam kriv mi slucajno i ostane koja stotka unutra  :frajer:
skoro sam otkazo karticu ovu, jer neko s osobnom može proć na šalteru u banci ako baba malo slabije vidi ili je boli k...
to bi me koštalo 50 kn, al sam se sjetio da mogu prebacit sve u ful minus na žiro račun  :icon_biggrin:
tako da je ipak prošlo bez ikakvog troška,.....