stari ovakav spuh vjeruj nije dobro rješenje,iako je on ljepo cuje i sve to
.. ako on ovako riga vatru onda ti je jasno da ces kroz par tisuca km morat na slaganje glave i slaganje ventila jer ce pocet pustat,motor ce trosit i nece vuc dobro
eto samo da znas,jer meni je kroz 10.000 km glava pocela pustat kompresiju na mom 209 vxr ,a meni deak zatvoreniji neg tvoj serdarevic ![icon_thumright :icon_thumright:](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/icon_thumright.gif)
takvi spuhovi brzo razjebu glavu ventile i ostalo,poremete povratne plinove itd..
za tehnicki mene pustili,malo zezali da je glasan al nista posebno.. vratili me jedino radi lampe štop svijetla.kupio na pumpi prek puta zamjenio i prolaz
nebih se uopće složio s tim
zbog auspuha skuteru nema bit šta, ovo šta po ss-u pričaju budu otišli ventili, glava, klip, ma joj, ajd jel se kome to desilo??
zašto bi se to desilo zbog auspuha???
ja na svom imam auspuh min. 18000km i sve ok, motor pali na zub, nedimi, netroši, neronda, glava i ventili u perfektnom stanju
broken ima ful ful otvoren auspuh, otvoreniji nego serdarević i to već dosta kilometara, ima sve od dijelova na skuteru i glava super, ventili dobri, ma sve novo ko iz dućana
prije je tebi glava otišla zbog tvrđih federa ventila i kilometara nego zbog auspuha
vjeruj mi, nemre ti to auspuh napravit