Marin tvoji komentari su suvisni,koliko sam upucen netreba potvrda socijalne,nek treba snjime biljezniku ici skrbnik odnosno roditelj.!
Moji komentari su suvisli.
Lose si upucen
Evo npr pise jedan kolega koji je kupovao skuter od maloljetne osobe kakva je procedura. Evo ti link
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=printpage;topic=58705.0A izvadio sam ti i njegov post da se bolje uputis
Naslov: Odg: prepis motora osoba mlađa od 18
Autor: ivansp - 27 Rujan, 2011, 11:20:20
--------------------------------------------------------------------------------
procedura je jebačka ja ti govorim iz vlastitog iskustva jer sam ove godine kupio skuter od tipa koji je imo 17 godina.ti kao prodavatelj moraš sa majkom ne sa ocem jer se nevodi kao staratelj otići kod socijalnog radnika i tražiti potvrdu da ti oni odobre prodaju,onda moraš otići u neki servis da ti procijene vrijednost motora i opet u socijalnu,onda kod njih na nekoliko razgovora da oni utvrde da si ti sposoban raspolagat sa većim iznosom novaca i da ti starci neče uzet pare,otvorit račun u banci i onda se pare prebacuju po mjesecima podijeljeno na manje iznose,ili dati dokaz da od tog novca kupuješ recimo drugi motor onda nema tog sranja sa parama...cijela procedura ti traje od mjesec ipo do 3 mjeseca minimalno,jer se ti svi papiri šalju u zg na odobravanje...kad dobiješ napokon potvrdu onda ti,stara i kupac idete kod bilježnika i ona potpisuje papire za prijepis koji plačaš cca 600kn.....i to ti je onda to.....eto ko mi nevjeruje imam i ugovor kod bilježnika u kojem ima cijena.....plus što sve te potvrde plačaš još dodatno,ovaj tip od kog sam uzeo je platio sve papire negdje preko 1000kn.....ja sam čeko više od mjesec ipo i to je išlo preko veze pa je bilo malo brže