Ako vam ista znaci, ja cu napisat iskustvo sa ininim uljem... Onim zelenim sranjem i onim zutim 'scoot'...
Znaci kad san uzima skut(sp180), pita san lika koja je ulja liva u njega, kaze mi ugl inina al da su odlicna i da mi netreba bolje, kazem ja ok, nisan tad ni ima pojma o uljima..
I tako ja kupim to, i nastavim livat inino ulje, ugl ono zuto scoot, par puta i zeleno kad nebi bilo zutoga..jbg zivin na otoku pa nemamo nista bolje od toga.. i nakon jedno 3tis km voznje na ininom ulju(u mene), vid cuda, zariba. ok dodem kuci, rastavim sve to, unutra haos, risovi po klipu, karike se doslovno zalipile za klip, nisan ih moga ni skinit dok se nisan izivcira i nekako ih odvalia, a vratit nove karike na taj klip je bilo nemoguce koliko je bilo izgoreno unutra, iglicasti nikakav, lezaj na klipljaci toliko pojeden i izgoren da od njega nije nista ostalo, celo klipa isto, crno ko ponoc, al ajd to je i normalno
na prvu sa mislia da je osta bez ulja, al bia je masan cili iznutra... cak mislin da iman te izgorene djelove negdi u garazi ako neko ne vjeruje
nebi to inino smece ni u kosilicu vise ulia