evo da pocmen, prije godinu dana i par mjeseci kupio sam svoj prvi motor, nrg mc3 2001godiste, vlasnik(pitaj boga koji), al bitno da su papiri uredni, motor je bija rastavljen do vide, momka je reka da je sve tu poslje se ispostavilo da fali pola masine, al nema veze kupili se novi lezajevi radilica, remen, variomat, blokova 2008g
evo nesto slika sta imam motora kakav je bija ovo ljeto i kakav je sad
pitura sam ramu u crveno(velika pogreska)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581115_418532454832254_100000265084998_1494585_711398528_n.jpgovakav je motor bija ovo ljeto, spojen za voznju
malo fuserski
onda je dosla zima i motor se nije vozija do 3mjeseca, nisam ulio antifriz i desilo se sr*nje, voda smrzla i puka cilindar
malo je i balija
onda se odlucilo da cemo ga malo poredit, obrusit i piturat plastike, jos je ostalo nekih sitnica, al nema se novaca pa se ceka neko bolje vrime
onda se malo spojilo kako bi to izgledalo, u pozadini je mali gradski letac od starog ( poslovno vozilo)
sad zavrsava skola pa se nadamo nekom novcu, i onda bi se to tribalo sve sklopit i neki kit bi trebao doc, polako cemo stavljat slike kako budemo radili