I ja sam mislio postavit ovo pitanje ali ovih dana sam malo zauzet i nisam bas na netu... a MR J je uvijek korak ispred mene...i neka je (svaka mu dala)
.
Sad: nadovezujem se na MR J-eva pitanja... Zar bi diode mogle svjetliti, tj. da osvjetljava barem isto kao i zarulja u dometu i istom jacinom (ako ne i jace ali nikako slabije) ??
E sad na isto pitanje imam djelomican odgovor na MR J-evo pitanje u vezi stavljanja dioda u krug: to bi tek trebao vidjet koliko ti diode dobro osvjetljavaju (iako je i dalje upitan domet jer ne znam i nikad s tim nisam imao posla) da bi mogao stavit diode u krug. Sto ako ti treba jace svjetlo... ?? Onda bi trebao popuniti mozda i cijelo podrucje i unutar kruga da bi dobio dovoljno jaku svjetlost.
A i ono sto si rekao da imas zarulju od 15W... what the f...
Kako ista vidis sa 30W (dva svjetla racunam) ? Ja imam 45W/55W (jedna zarulja-samo toliko i ima na aerox-u za kratko-dugo) pa kur.. ne vidim.
Po logici trebalo bi biti jacih zarulja od 15W (ma kakvog tebi one oblika bile).
I kako to nemas dugo svjetlo... jednostavno nije tako napravljeno na tvom skutu ili ?
P.S. Uzivajte u citanju... u zadnje vrijeme pisem putopise ovdje