Situacija je slijedeća: Skuter je 2002 godiste,prije nego sto sam ga polovnog kupio stajao je 2 godine i nije paljen uopce. Promijenjen je remen i rolnice. Normalno je palio na kurblu i to iz prve. Akumulatora nisam imao, ali sam ga nabavio neki dan. Pri prvom paljenju culo se samo tk tk tk, i nije htio ni zavrtit, a nije se dalo upaliti ni na kurblu, kao da nesto blokira. Ali sam pritisnuo kurblu i kako sam anlasao kurbla je polako propadala i kada je dosla do kraja,prestao sam anlasati i upalio na kurblu sasvimo normalno. Nakon toga sam ga ugasio i probao upaliti na anlaser i palio je sasvim normalno. Posto je iducih dana sve do danas bila kisa, nisam se vozio. Danas probam upalit na anlaser, opet radi tk tk tk, a kurbla ne mrda. U cemu je problem, da li je moguce da anlaser zablokira na nacin da se niti kurbla ne da stisnut? Rastavio sam dio gdje je kurbla i ne vidim nista neobicno, jedino se dio gdje dolazi kurbla ne vrti tj. moze se okrenuti ako srafciger zataknem u zupce, ali samo par centimetara, i onda stane. Cak sam i izvadio svjecicu da vidim da nije klip zablokirao, ali nije, mice se onoliko koliko upsijem okrenut prenji zupcanik. Sumnjam da je moguce da nesto rikne u masini (klip, radilica ili sta ja znam) ako je motor stajao. U cemu je fora, jel zna neko ?