Pozdrav! Eo danas odvezem skut u servis da mi ugrade mallosijev multivar i TT auspuh, vozio sam do tamo 64 max, nadajuci se da ce mi napokon max. brzinu i sve ostalo popravit u servisu, no obrnuto. Lik u servisu je stavio to sve sa TT-a i Multivara(zamijenio dijelove, bar tako kaze), osim nekih zutih valjcica za koje je reko da neidu. I ja uredno platim 244 kn, garancija mi je ostala(ajd bar nest) krenem kuci, kad ono 55 max, mislim u sebi koji k****, sta je sad, vratim se ono taj majstor koji mi je to sklapao radi vecinom auta,a slabo motore. Dodje onaj pravi sto radi samo motore, pita ga sta je sve stavio, ovaj nabraja: centralni feder, neke tamo jos valjcice i neke dijelove sitne--neznam sve kako se zovu, uglavnom zaboravio je diznu zamjenit. Dizna je bila 53 serijska, stavio mi je 59 jer nije bilo vece, i reko mi da dodjem u ponedjeljak kad budu vece...ja pogubio zivce, 40 km iso motorom za dzabe!! Sad neznam ni sam sta da radim. Najradije bih odvezo privatnom majstoru da ga nastela kako treba, al me strah garancije. Otic cu u ponedjeljak pa sta bude..a sta ako i onda nebude islo kako treba?? Jel moram rolice kupit?neznam je li ih on stavio, al kad je zaboravio diznu promjenit, sumnjam da je kugle stavio. Pomazite, recite koji bi mogli bit problemi??
btw. skut je Runner 50SP, 2007 god, 3600 km na satu, vratio sam se kuci isto sa 64 max. Ubrzanje je malo bolje al samo malo bolje. Moram se maknut u stranu kad ubrzajem, jer me prvo obiđu 2 auta u raskrizju dok moj se sjeti krenit. Stalno ga nest gusi...