e ovako zanima me koja je razlika u performansama između ova dva varia, jel ima kakve razlike jer su slicni itd... hvala
Dosta ljudi nije imalo jedan i drugi pa samo mogu pričati šta su čuli.. ili zagovaraju onog čega su fanovi;)
Ja sam probao obje kombinacije i svim kombinacijjama. Na Minarelliju.
Malossi Multivar: Bez stražnje polutke radi odlično! Mada kod ubrzanja ima malu nelinearnost. Krajna brzina povečala se za nekih 10 kmh.
Multivar + Torque Control: Sasvim druga priča kod ubrzanja, linearno, možeš se voziti tipa 10 kmh, a da se ne prevrava, daješ gas, linearno ubrza. Puno bolja priča, ali za nešto više novaca. Jedino se desilo jedna čudna stvar.. Izgubio sam nešto krajne brzine.
Polini Speed Control: Užasan bez polutke, na minarelliju ga nikako ne voziti bez Speed Drivea, ali sa Speed driveom ->
Speed Control + Speed Drive: Ono loše ubrzanje se popravilo, nije bilo prevrtavanja,ali osječaj je bio puno jači moment nego kod mulitivara, i krajna brzina viša.
Na kraju, zbog dobrih iskustva. Kupio sam Evolution prijenos, jedina mu je mana što je užasno skup, jer za cijenu evolution Speed drivea možeš skoro kupiti cijeli malossi overrange (kojeg sam imao u planu isprobati),ali više nisam tako zagrijan za isprobavanja. Možda jednom u životu, ali sad sam s ovime već preko 6 godina zadovoljan,pa zašto bi i ponovo štelao.
Ali vidim da ti je u porpisu, Runner, tako da se nemoj ravnati po ovome 100%