I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sam resio sebi papire za sr i sad legalno mogu 150 gore stavit i veliku tablicu
Na 50 ramu,ak da kak?
Pogledaj na HAK-ovim stranicama gdje se sve u HR moze obavit homologacija. Kad to saznas, odi tamo i raspitaj se sto mozes, a sto ne
pa s obzirom da sr tog godista kad je moj proizveden u 50, 125 i 150 verziji zatrazi se samo homologaciju po komponentama jer rama je identicna (osim nosaca i sitnica)plastike i kocnica je isti k**ra* kao i vile (kojih ima vise modela i koristene su u vise modela skutera iznad 50cc i sve su homologirane za republiku hrvatsku) tako da tu isto nema problemauglavnom cijela fora je da dobis na kraju od vladara papiric koji dopusta homologaciju i pri sljedecoj regi ti se promjeni u knjizici vozila kubikaza i polica osiguranja i tablicarama ima u hr homologacijukocnice takodermasina isto taksamo treba znati koja masina i pod kojim brojem je homologirana i to je to jer te inace cekaju sranja kao sto ju atest varova rame i sl. gluposti kaj je neisplativo jer kosta ko da avjon kupujespun k**ra* papira al izvedivo