Eo vidin da svi stavljaju svoje skutere, pa da i ja stavin svoju pilu.
Ugl, rijec je o sp180, 2000.g, kad je kupljen u pola proslog ljeta ima je 17000km, bia je nanovo pituran, navodno radena generalka, al ajd ja san nekako povirova u to, prvo jer san budala a drugo jer se bas i nisan razumia u skutere tad... palia je na zub i radia odlicno u leru... eo ga kako je tad izgleda..
Sutradan nakon sta san ga dovea, probudim se i iden provozat, i jedan frend me zove sastrane, dode sec, ja stanem, a jedan lik od nekih 25-26god dosulja se iza mene, uzme rucicu od gasa i nabije full gas, kako meni ruke nisu bile na volanu skuter je samo izletia ispod mene i pa da desni bok, naravno, slomljen zadnji rukohvat, zadnji stop i zmigavci i plastike desne... njegov komentar nakon toga je bia ''ti si kriv sta nisi drza kocnicu''
Iman samo jednu sliku kako je tad izgleda(nekih 20ak min prije nesrece
)...
na 19000km radilica je imala previse lufta i nije tia vise palit, uzea novu, nazalost serijsku radilicu
, par km nakon toga zapali se regler dimia je ko lokomotiva i mora slomit prednu plastiku da istekan đek
i onda nakon sta san nabavia regler, nakon 200km raspali klip u cilindar i slomi i sebe i izgrebe cil.. kupin ja novi klip i cil, i nakon otprilike 500km odu lezajevi radilice jer ih pametnica nisan prominia kad je minjana radilica... tu mi je puka film, i reka san nece izac iz garaze dok nebude tip top.. pocela je i boja ispadat sa svih plastika...
I onda san pocea sa narucivanjen kupovanjen, skupljenjen djelova... masinu odnia u kod clana SRAD da je ona slozi i sredi... narucia preko MS WebShopa BGM set crnih plastika, yss amort, remen i jos dosta djelova... eo ovin putem se zahvaljen clanu Efz , igor.sb i SRAD..
Hrapave plastike kupia nove i odnia ih piturat... budala nisan nista slikava dok san ga sastavlja, vjerojatno jer nisan ni ima sa cin... eo sad par slikica kad je napokon gotov
Svaka kritika i pohvala su dobrodosli...