evo vec treća godina zaredom da sam pao na tehničkom
prosle godine me rušio zbog Deaka i to je opravdano,dolazim ja danas u istu stanicu(necu pisati o kojoj se stanici radi)...platim tehnički i čekam pola sata na onoj žegari,skoro sam otegnuo papke od vrućine...da skratim priču,dolazi lik do mene i kaze da ga stavim na valjke?valjke who??pa čovječe nije to 50 slabasnih kubika jos ti pise na naljepnici IZUVAČ_180
i kaze da ga stavim sa strane,krene ga slikati i pita me jel to zatamljeni štop?ja kazem neam pojma da ti budem iskren kupio sam skuter s tim...uzima on sarafciger i počinje mi skidati stop,ja gledam i ne vjerujem...kaze on meni to je zatamljeno ja te ne mogu s tim pustiti?Ja njemu kazem jel vi mene zajebavate ili šta?Prošle godine me vaš kolega pustio a imao sam isti taj štop...kaze on meni,ne znam ja nista,ja te ne mogu pustiti,otici cu po tog kolegu koji te pustio prosle godine pa vidi s njim,ako te on pusti dobro...dolazi taj drugi lik i odmah sam ga prepoznao od prosle godine,pita on mene potiho jesam li prosle godine imao vezu???gledam i ne vjerujem što čujem!Ja njemu kazem jel vi mene zajebavate,pa prosle si me godine pustio s tim stopom,odi nadi stare slike pa ces vidjeti da je isti štop u pitanju!!Nije znao sta da kaze,i lik mi odjednom kaze ako te moj kolega nije pustio ne mogu te ni ja pustiti
j**** ti državu pokvarenu,ljudi doslovno bez kocnica prolaze a lik me drka zbog zatamljenog stopa iako se sve vidi kada se stisne kocnica!!sta da sam imao vezu onda bi me pustio?kako si me onda prosle godine pustio sa istim štopom,ajde mi to objasni..
Mrak mi je pao na oči,bezveze sam bacio 115 kn na tehnicki,sad im iz principa necu nikad vrata otvoriti...Nemam komentara,kad vidim po forumu s kakvim ljudi skuterima prolaze na tehnickom a mene drka zbog jebenog stopa,iako me prosle godine pustio!
Dobrodošli u Osijek!
Sad idem iduci tjedan sa Walkayem pa ce mi on srediti tamo kod njega u stanici da prodem bez problema,i nema sanse da cu stavljati serijski štop a ni nemam ga!