danas sam se malo uhvatio posla sve dok nije mrak pao pa nisam vise vidio di sarafim...
ovakva je situacija,od onog "novog" karb sam prebacio čok i onu pravu original membranu,situacija je bolja,brze
vrati okretaje ali ih jos uvijek zadrzava i to nije kako treba biti,nemirno radi na leru,a na ler saraf ne odgovara koliko ga god otegnuo i zategnuo...
skinio sam taj karb i namontirao ovaj novi,upali skuter prvi put iz treće,radi lijepo i uglađeno,dam gas puno ga bolje prihvati i odjednom se ugasi,i curi dolje na odušak ko ludo,bemti zivot gledam ja sta je sada...nista idem skinuti casicu,3 sarafa odvrnem a cetvrti ne ide da ga jebes i pogloda se glava sarafa,vec tu mracim i sa biaxom ga zarezem i nekako odpustim i imam sta vidjeti,iznutra sve oksidiralo i prljavštine ko na smetilistu,gledam i ne vjerujem,sve dizne začepilo zato mi se i ugasio cim sam dao gas...skinio sam sve dizne iz tog karba,moram ga pošteno natopiti u benzinu da se okupa ko mađarska kurva prije fuckinga i onda ispuhati kompresorom,i nadam se da ce to raditi dobro,jer to kratko vrijeme dok je radio je izgledalo sve u redu,jako miran rad na leru a odaziv na gas odličan...kad jedan dan skupim volje očistit cu ga kompletno,sve presložiti i nadam se vise nikad ne rastaviti,j**** ti karbove