to je istina, ali recimo, ovi kaj se bodu su nemarni i ostavljaju svoje igle po plazama, paarkovima i gdje sve ne, za travu nemrem rec da sam vidio nekog agresivnog, to je istina. za pusenje: ono se promoviralo (pozdrav iz rovinja, kauboj za marlboro...) sve do onog trenutka kada su troskovi ljecenja ljudi oboljelih od raka pluca/grla... bili veci od dobiti duhanske industrije. kada se to dogodilo, promjenili su politiku i odjednom svi protiv pusenja, eto
nekad je i koka bila legalna,da sadržavala ju je coca cola..na tomu je i nastal brand koi živi još i dan danas..doktori su ju prepisivali za sve bolesti.čak i freud..davali su čak i maloj djeci da zaspe i da ih smire..sve dok nakon par godina nisu došli na vidjelo štetni čimbenici i posljedice..pa se globalna svijest kakti urazumila i sve to zabranila..
tak slično je i s pušenjem..
ovo za razbacane igle je problem i za to se nema opravdanja,naravno..
Niko ne zali narkomane,ljudi zale "svoj" budzet,tj. dio svojih para koji ide njima na lijecenje-odvikavanje,njima koji nista osim droge ne placaju o tome se radi..
Travica je dobra,al za onog koji svaki dan duva i tako vec 5-6 godina sumnjam da nije do sad napravila nikakve nus pojave.
Imam druga 17 mu je godina cadi vec 2-3 godine mjesecno barem 28 dana,za sad izgleda normalan al ne znam da li ce takav ostati
miki,kolko plačamo lječenje za narkomane tolko se plača i za alkoholičare samo za alkoholizam nije očito tolki bauk jer je alkohol legalan..al su i metode slične ko i posljedice..npr apstinencijske krize,deliriji itd..
znam ljude koi puše preko 20 godina pa najnormalije funkcioniraju,imaju obitelji djecu,redovne poslove i čak su se bolje snašli u životu nego neki koi nikad nisu ni vidli ganđe a ne duvali..
a sad,neko ko cuga 20 godina sigurno ima teže posljedice nego ovaj ko duva..ako niš drugo razvil je i fizičku ovisnost..
samo oću reć da se ganđa nesmije trpat u isti koš sa ostalim drogama jer to nije isto.
ako se hraniš npr samo đank fudom opet se truješ na drugi način,plus prekomjerna kilaža i eto ti bolesti srca,krvotoka itd itd..
danas je sve otrov,bitne su doze.