Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zao mi je ali ovo nije istina u voznji mozda ne, ali na otpustanje gasa i na leru siguran sam da je poput vibratora, nisam jednom vozio takav skuterdaleko od toga da se ne moze napraviti na serijski nosac, delux, dottore, JURCA...su vozili PH sa zipovima na takvim nosacima skrati serijski i vozi se, pa ako ti se ne svidi slozi kako treba
a onda dođi u Rijeku pa se uvjeri sam...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
pogledaj sam ak nist drugo bar imas selene kao i 150ka
Ko god ne vijeruje da ovo funkcionira nek se dode sam uvijeriti i ako sam ja u pravu mi placa pivu
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
males koristi li mala taj skuter
debeli stipekad sam na sru pretegnio klackalicu ko kreten, da nije imala svoju funkciju, isto vibrator, do 50 je treslo, mislio sam da ce mi popucat sve plastikejebi ga, lijepo iskustvo, jednom se sjebes pa znas za ubuduce
dođi ti u zaprešič,sjedni na mog tajfuna 125 sa nosačem od 50-tke pa se vozi po kvartu 30kmh,za pol sata nebuš imo jaja,naravno ak sad imaš.....vibrira je*eno do kojih 30......i kad pustiš gas....al pošto ga koristim za divljanje i ispucavanje adrenalina ne marim za to....
oooo pa to si ti stipe sad ce brzo na farbanje motor pa ce ga onda trebat ustelat kako treba, nego jeli znas ti koliko bi mi tokar uzeo da mi skrati cilindar za 1.5mm i napravi distancer ??meni je kad sam napravio s sp nosacem(zavarena plocica da ne klacka) vibriralo fulll... bolile bi me ruke nakon 2min koliko je vribriro volan