Evo, zadnjih par dana (barem na Krku) puno su topliji dani i odlucio sam malo izvatit svog Krmka iz garaze (Kymco ZX50) nisam ga ni pokusavao palit na alnaser, nego na kurblu, i nakon par kurblanja upalio je...osim sto mi je bila ispumpana zadnja guma, drugo je sve uredu, otišao sam jedan dulji đir sa njime (30-ak KM) i za sad sve uredu radi. ali, muce me neke stvari...
zanima me, sta vi inace radite kad malo prodje zima i kad pocnete vozit svoje ljubimce..ja sam mu danas ocistio filter zraka...dali jos sta trebam? karburator nisam nikad cistio? (skuter ima vec 7200km)
primjetio sam da sam izgubio krajnju, nekad bim ulovio 95 po urici bez problema, sad 85 jedva...10km, nije puno, al na skuteru to dosta znaci, ima li to kakve veze sa remenom i rolama? i remen i role su mijenjane prije godinu dana!
na njemu imam rezonantni auspuh, neznam koja je marka ni nista, to sam uzeo kod lokalnog za 100ćuna, prdi ko vrag, al skuter neusporedivo bolje ide, pa sam ga ostavio
zanima me, sta bim mogao jos napravit oko prijenosa, il nesto drugo, da dobijem jos malo na šutu i na krajnjoj?
puno hvala..evo ako imate jos kakav savjet za odzavanje nakon zime...il nesto slicno, slobodno postajte!