Što je, sada je malo jednostavnija situacija po naplati štete kada te pobere netko bez registracije.
Prije si morao dizati privatnu tužbu i natezati se par godina po sudovima. Sa upitnim ishodom zbog zastara...
Policija utjeruje pravdu? Daj molim te, ne baljezgaj..
Nakon saobraćajke imaš i previše jebade, koju ti nitko neće platiti;
1. Ostao si bez prijevoznog sredstva dok ti ne procijene u osiguranju i dok ne popraviš auto, često to potraje i mjesec dana. Na posao busom.
2. Papirologije koje ispunjavaš u osiguranju (do kojeg dolaziš busom)
3. Dolazak na sudska ročišta (žicaj promjenu smjena na poslu)
4. Traženje dijelova
5. Upitna visina isplate osiguranja, može se lako desiti da bude nedovoljna, a ti se misli kako nabaviti razliku.
....
ps. kako ti znaš da nismo mi baš te mrcine
![icon_tongue :icon_tongue:](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/icon_tongue.gif)
Realan sam, imao sam već par nesreća (nikad kriv), biti će ih definitivno još, nikada nisam napravio neki belaj.
Griješi se, kako u životu, tako i u prometu, to treba imati na umu.. Sve je u redu dok smo ljudi, ali po iskustvu
frendova, baš ti neregistrirani/s oduzetim vozačkama/nikad položili rade najveće probleme. I otezanje sudova,
lažni svjedoci, laganje na sudu po pitanju toka događaja itd.. Sada ima HOK, pa je lakše to riješiti, oni te isplate
pa tuže neregistriranog, ali i dalje moraš zvati pandure, čekat, zadržati drugog sudionika - ako namjerava klisnuti,...
Ljudi su čudne biljke, nekidan je lik projurio na crveno, puknuo mi kolegu na križanju, i pred nas 10ak svjedoka
vrištao na njega (mog kolegu) da je kriv, da će ga razbiti, šta se hvata mobitela, neće on zvat murju itd...
A nas 10 vidjelo pizdu kako prolijeće na crveno. I šta napraviti tom majmunu? Da ga mazim dok dolazi policija?
Istrčali smo na cestu nas par komada pa se malo ohladio i počeo kumiti da je on kriv i da će se to nekako riješiti
bez policije (ipak su zvani). Nitko ga nije mlatnuo, mada je možda trebao. Srećom pa kolega ima zrno soli u glavi,
nije se kačio i sve je prošlo dobro za sve. Da je bila neka malo labilnija osoba (tipa moje mame), majmun bi ju
vrištanjem uvjerio da je kriva.. Kako je istrčao, htio se mlatiti...
I sada ostani karakter.. Nebi ga trknuo u glavu? Jbt, i Isus bi ga opalio...