Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
ali za te pare kolko košta bicikl bolje kupit skuter
I još ti ostane para i za regu,servis,gume i gorivo i još ti ostane viška para
i na skuteru možeš cure vozikat a na biciklu mos sam sebe.i skut sa jednim tankom prede prek 200km a ovaj bic 100 i to bog zna jel sigurno ide do 100km sa tim baterijama,oduzmes pola najmanje znaci 50...xD
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
hahaha sad sam se sjetio,dobar je bicikl,sa njim doc na benzisku,natocit u kanister 10l i aj bok...
ma šta nebi mogo cure vozikat na biciklu....ide se u grad,ima žemski znaš kako !
Nasadiš ju na volan i teraj
a najjače mi ono kao dodem nekud motorom i onda me ženske izjebu da radi ko fen pičke vole bicikle i firtakte
BENZIN JE PRESKUP da bi ga točili u prdekalice 50ccm....to TEKUĆE ZLATO se toči u PRAVE mašine..... BB 180 turpija
aha...da da... zato ti natočiš u svoj big bojler,a osjećaj isti kao da si natočil u flašu bez dna...
prozujiš pokraj diteka, i onda ti nestane bez goriva za 500 metara ,pa fino izbaciš palac i stopiraš da ti stanem, a ja ti fino
ma reci ti tim fotomalama da neznaju one kaj valja...i nek stanu malo iza auspuha par minut pa nek osjete miris ulja... ako njim se nebude svidjelo,kupi ono ulje s mirisom jagode...
ali osječaj kad profučkaš pokraj diteka sa 140+kmh....
pa šta ne osjetite da se više štedi benge po zimi nego ljeti?1.zimi se manje vozimo(neki)2.ceste su sje*ane pa sporije vozimo3.cijena leti do neba
sad ja baš neznam nevozim se nešto puno sporije, legnem do koljena, al pitanje do kad
čekaj sad..sezona počinje, uskoro i ljeto a pičke se znoje, vrućee brate. cjede se ko pečenice onda će molit već vidim tts unutra i poderi