ciljam na ovu opciju...da u jedno svjetlo ugradim h7 zarulju od 55w, i malo podignem i da mi bude kao dugo svijetlo, i da kad upalim to svjetlo da mi se gasi ovo drugo svjetlo u kojemu bi ostavio ovu balonku koja jest serijski kao kratko a i po danu nema veze uopce samo eto da sam uocljiv i da me ne zajebavaju strumfovi,dosta je i ona...tako da bi u biti kad palim to dugo svjetlo bude mozda vuklo kojih 20ak wati vise struje od standardnih...a i umjesto pozicija sam stavio ledice...tako da sam i tu nesto ustedio wata...mislim stavit malo vecu kvadraturu kabela tog svjetla i naravno osigurac, i gozz mi je spominjao da se stavi neki greotzov elemtn pa nece titrat u leru,mislim da one i zato rikavaju zbog titranja...pa da vidimo kako ce to ic...samo se bojim da ne rastopim sjenilo...imam i zato ideju...smao moram nac komad alumnijske cijevi jer se slabije grije aluminij...a preuzima dosta topline na sebe i u nju stavit zarulju, barem onaj sesiric zarulje a i dalo bi se onda stelovat visina svjetla pomocu cjevcice...sta ti mislis o tome?