znam, ali tako cu ga drzati koji dan dok ne napravim box.. ali nesto razmisljam da ga drzim pustena stalno, samo ga moran nekako naucit da neide preko ceste :?
ima li itko ideju kako ga naucit?
Moja ima 3 i pol mjeseca pa zna da ne smije iz dvorista dok joj ti ne kazes,sa psom treba raditi pogotovo dok je mali.
Do pola godine starosti su dosta nestasni kasnije sa pola godine pocnu shvacati kako i sta,treba poceti dok su mladji a sa pola godine da znaju sta treba raditi tu ih treba najvise trenirati.
Pokazes mu rukom da ne smije i kazes NE ( to nek ti bude za sve sto nesmije raditi ),ali onako strogo kazes a ne kao p...
Nakon nekog vremena ce shvatiti da ne smije,muzijake je malo teze nauciti nego zenke jer su oni vise uz kucu ali da se.Bitno je makar svaki dan sat vremena sa njima biti,kasnije kad budu stariji bit ces i ti i on sretni sto si ih naucio neke stvari,kad odes u setnju ili bilo sta a on te bude slusao a ne te vukao kao da si na skijama i sta ti ja znam
Sad dok si mali provodi vise vremena sa njim,kad te poslusa nagradi ga (imas one stapice u pet shopovima i trgovinama di se prodaje hrana,hrpa 20 kn,izlomis mu i nagradis ga kad te poslusa).