ma samo ti čekaj.. doči će on kad tad... tak je moj stari prodo traktor.. frajer došo iz zagorja na Banovinu dao 2500kn kapare i nije se javljo mjesec dana... i mi ga zvali on se ne javlja.. i mi opet stavili traktor na njuškalo i evo ti frajera za sljedeči dan bez najave bez ičeg došo sa vučnom službom po traktor.. bolje pričekaj ako treba a ne da ti čovek jebe mater ako prodaš dalje..
Znaš, i Zagorje je naziv mjesta/regije u Hrvatskoj, kao i Banovina, stoga se piše velikim početnim pisanim slovom kao i Banovina, za ubuduće
@foxer - ako ti je uplačena svota na banku znači da imaš sve njegove podatke, odi na banku i pitaj tko ti je uplatio, možda ti daju čak br. telefona.
Sad zbilja ne znam koliko vrijedi kapara, jer ak je dal kaparu znači da bu ga uzel, ili ak odustane ostaju ti pare, samo ne znam kolko ta kapara može trajat vremenski, jel to dogovoreno ili ima određeno. Uglavnom bolje nemoj prodavat skuter da te poslje neće tražit lik...možda se zbilja nemre javit radi nekih razumnih problema...