Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
180 BB po meni bi sila hexagon mašina ko budali triska
besmrtni su... uglavnom poanta priče... koristi forum
Ja jos nista nisam naucio Niko sa pravim savjetom; midrace; stravi taj i taj cilindar tu i tu klipnjacu i TO kupi TAMO, ljepo je znati da to ima u Engleskoj, ali ja to hocu kupiti sljedeci tjedan.
Ako ces kupiti slijedeci tjedan i da ti dijelovi budu u rukama, pravac recimo Njemacka... U HR neces vjerovatno nist naci.
Pa kako vi nabavite dijelove danas mi covjek reko. Zovi Spliti i kupi Polini kit, reko to je to, no trazimkit top performanse due+ i pripadajucu radilicu sa lezajevima. GDJE kupiti, naruciti
Stage6 racing 70 lc je na ponudi...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
to su stari setupi, kad si jedino malossi il top mogao kupitidanas slozis jace za manje novaca
Ako već hočeš slagat neku turpiju onda moraš biti i financijski sposoban i spreman uložit dosta rada i truda i živaca
Evo ti onda triska !Zalost i nevolju ces ti slozit, ako vec ulazes NEOGRANICENO para onda kupi masinu od 25 kila kuna i rugaj se!Ako oped imas NEOGRANICENO para onda kad bloka na 2 iljade nabasnes drugu i problem rjesen..
ma nece bit ni viska ni manjka,samo polako
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,26030.0.htmlovo (il dobar dio toga) treba prekopirat, ako ne motoforce kit, onda s6 racingu startu je receno, da pare nisu problem, para se nema
DI ste bili kad se setup prodavao.. ?? Kit motoforce je jos uvijek doma, samo treba novu kariku i vjerojatno klip.. a stage6 racing je skinut i stoji na polici..Ili ako imas love, posalji PM, poslat cu ti popis dijelova sa svog zipa pa trgujmo. R1200 je prodan, i karb pwk24, imam stage6 pro i ostale sitnice
Mene zanima zasto je skinut i vidim da si sve ovo sto sam ja zamislio vec radio. Takodjer nije mi problem nista kupiti, ali brat, bratu ne moze klip imati ris ko Marijanska brazda :'(