Jutro!
Ma ocekujem da se vozi s uzitkom!
Znam da su noviji nesto umjereniji u svemu, jbg, tako mora biti. Ovaj novi je jos i nesto veci, ali je kilaza ista, nizi je, siri i kazu da se vozi jos bolje od starog
I sjedala su drugacija, nece se valjda i nova raspast nakon 15000km
Dosad sam imao jedan drugi Suzuki, nikakvih problema nema, pa ne ocekujem ni na ovome. Inace, nemam ga jos jer nije proizveden
Zanima me koje velicine su ugradbeni zvucnici? Ovaj ima 2+2+2 tweetera. Je li netko zna koji proizvodac radi za njih? (radio i zvucnici)
ako ti je uzitak u voznji glavni onda je tvoj najbolji izbor suzuki sport
toplo preporuceno
i da uzmes 2008 ili 2009godiste sto stvarno nađes za malu lovu,iako 125ks nije puno i konkurencija ima puno vise konja ali
pronađi vrlo zahtjevnu zavojitu cestu i tu sportak pokazuje puni potencijal uzitak je na razini nekih skupljih auta
Sa sportakom sam se upoznao dosta dobro i trenutno broji 145000km bez i jednog kvara ali vjeruj mi da se suzuki nije nimalo štedio
Sa zadovoljstvom cekam poziv iz Suzuki Hrv.cim bude na raspolaganju novi sportak
ali sto se tice i osnovnog benz.1.2 osjeti se veliki pomak u kvaliteti izrade sto je prijašnja generacija patila
podvozje i svi elementi ovjesa su na višoj razini nego prije,a ostalo je suzuki tradicija