ja dok sam imao skuter sam se drzo nekog kućnog reda i bas kao sto neko kaze nisam se vozio po naselju izmedu 14-17 sati(osim ak je nesta bas bilo hitno)
posto mi je naselje dugačko 2 500 metara,tamo sam presao jedno 4 500km dok nisam vozaču položio,onda vam ne moram nista govoriti...ne da su mi zvali jednom policiju anonimno nego je 10-et puta...od toga sam 1 najebao žestoko,jer me netko anonimno prijavio,dosla policija i sakrila se iza gustog oraha gdje doslovno nikad nikad ne bude i ja se vraćao i zaustavi me 40 m od kuce
tada je skuter bio full serijski,regan,blokada,retrovizori ugl kao iz trgovine a ja sam imao kacigu ali nisam imao vozacku!kazna ogromna...
i to je dana kada su moji dragi susjedi u naslju odahnuli na jedno pola godine,jer se ja vise nisam smio voziti dok ne polozim...i tako vise nisam mogao gledati skuter u garazi i opet se krenuo voziti bez vozacke ali me na srecu vise nisu uhvatili,iako je bilo puno intervencija ali sam pobjego na vrijeme
e onda sam ja polozio i mogo se mirne duse voziti,a cim sam dobio vozacku u garazi je bio TGB swap na minarelli lc sa roostom i metrakitom(cijelu zimu sam radio na projektu dok ne polozim)
a bas tada kada sam dobio vozacku,na skuteru nije bilo nista sto je trebalo biti
bez retrovizora,tablica se ne vidi,decibele krsim za 3 puta vecu brojku sa roostom,,žice vire od elektricne pumpme....i onda se opet nisam smio voziti kroz naselje jer je to bilo brutalno glasno,al par puta sam namjerno projurio da se osvetim za sve od prije i to bas u vrijeme od 14-17 sati,jednom projurim kroz naselje i nema sanse da me netko uhvati ili slicno jer je to islo brutalno...i tako zavrsava moja priča,sad se kupuje vx,pa cu unijeti malo mira u naselje,dok ne dodu popratni dijelovi pa ce da grmii