Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
to su ti spuhovi iste kalase ako mene pitas ja bi yasunija rade jer nece vuna tako brzo izgorit ko na zxu a i kvalitetniji je nesto po izradi
Potpis Možda i je za koji okretaj jači. Taman spuh za serijalu, i base kit. Održavaj ga poslje mokre vožnje i dugo će ti trajat. Ima ti dečko sa foruma, prodaje skoro pa nov Yasuni Z...to ti je dobar izbor, proći ćeš jeftinije a opet imal budeš ne previše rabljen spuh. Pogledaj na tržnicu...ima i karbon top Ak ti to nekaj znači Mada ni sa ZX-om nebudeš fulal...to je klasika teška i dobar spuh
1000 kn je onaj na trznici ak se ne varam,tolko ti dode zx malo vise,pa razmisli dal bi novog ili malo rabljenog spuha...
pa stavi si zxa gore,ili stavi oglas na trznicu da mjenjas...i da,spuhovi za pugove,nznm sad koje sve,imaju udubljenje da bi se mogli montirat gore,jer njim smeta nogara...zato je valjda i bio udubljen r...
eh cu provjerit cim namontiram masinu na ramu...
naci zanima me dali mi je bolje stavit yasuni z ili zx-a na malossi mhr (aluminij),sa kojim ce bolje ic.
A dobro, ja bi onda rađe uzel novi Leovince ZX-R NOVI, 1000kn je malo previše za Z, ali vjerojatno nije to fixna cijena.