Ti si, vidim, Slavonac.... Tvoji su dali najvise glasova ZA
P.S.
nisam gledao tvoj profil pa ne znam da li si uopce naveo koliko godina imas, al racunaj malo ak sam ja 1973. godiste, koliko sam imao 1991. pa zamisli kako je meni bilo vezano uz rat i ono sto si spominjao. Samo, neki ljudi ne vole pricat o tome, znas... Ili zelis da se "natjecemo" kome je vise ljudi iz familije poginulo ili postalo invalid? Razmisli, pa ces vidjet da to zapravo nije ni vazno. Rat je davno zavrsio....
I ni u ludilu ne pomisljaj da mi domovina malo znaci, iako sam ljevicar do boli...
Ja sam k**ra* a ne slavonac ja sam kinez sramim se sto sam hrvat,ako cemo iskreno pricati.
:'(
Kod tebe u Zg je rat zavrsio,kod mene nije i nikad nece.
Bog te j.... kad ides ulicom u Vu npr. a oni ti brecu kao da su u centralnoj srbiji i kad ti je stari bio u logoru i ostao si bez kuce i poceo novi zivot ispocetka onda i nije bas da ti je rat zavrsio prije 20 godina.
Iskreno ja sam imao 6 godina kad je rat poceo,i ljudi koji su se borili za ovu jebenu drzavu koju drugi kurci koji su bili za vrijeme rata vani u inozemstvu sada prodaju za kikiriki da bi imali dobre place u parlamentu,sta mislis kako je tim ljudima.Gledam po starom i znam,pojeo je govana za drzavu i sta je dobio od nje kao hr. branitelj kurcinu kao kucu...
Ma nabijem ja sve to,znas!!! Fuj!!!
Pa gle, kad vecina ni ne izadje na referendum, sto reci? Kakvu posluku porati? Ko ih jebe, nek crknu smradovi koji su toliko glupi i lijeni potrosit 5 minuta da bi se izjasnili. Nismo ni zasluzili bolje. Treba narod tlacit - tada je on poslusan i funkcionira kako treba (a koliko vidim, ocito uzivaju u tome jer bi inace nekaj poduzeli)
Ovo gore napisano oko toga se slazem od rijeci do rijeci tu nebih mijenjao nista.
Nemoj nesta zamijeriti !!!