Peugeot 206 je g#vn% od auta,recimo od mog frenda ima 55 000 km, do sada mu se razletio mjenjač, riknula elektronika, neki dan kad sam ga ja vozi u centru zg pri šaltanju brzina kuplung mi je ostao zaglavljen.......,da se razumijemo auto je uredno servisiran, konstantan zvuk cviljenja remenja od klime i ostalog.....
opel astra- svake 2g ti proprdi auspuh,kao da ga rade od papira,lamela kratko traje......
hyundai accent bi bio moj izbor,za te novce nađe se auto relativno novijeg godišta sa malo kilometara, opće poznato je da hyundai ima 1 do 2 kvara na 1000 vozila,dok kod opela i vw ta brojka se kreče oko 15 kom na 1000 vozila.
nije luksuzan automobil,izolacija je loša,slabo držanje u zavojima,motor solidno vuče,nema kvarova,samo toči i vozi,evo moj ima 210 000km od kvarova: otišla mi je pumpa vode za brisače, izgorjela prednja desna žarulja i pukao feder u bravi od vozačevih vrata što je popravljeno sa istim federom, odljepila se ukrasna lajsna na tapacirungu od gepeka to su svi kvarovi u 14g i 210tkm,naravno uz mijenjanje potrošnih dijelova tipa kočnice,amortizeri zadnji,prednji krajnici i lamela.
motor je 1.3 75ks potrošnja u gradu zimi oko 8l, otvorena cesta 5,5 do 6 l,maksimalna brzina 180kmh