I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nikad se još nisam smočio do sada na skuteru, a jednom sam uletio u savu slučajno...
to ti je vrlo jednostavno za malossi i polini. Ide po formuligdje je c- postignuta brzina, delta, godišnji profit kompanije, pi je pi, a fi je faktor iz tablica, a označuje omjer između inteligencije i seksualne isfrustriranosti vlasnika skutera
cek sad, niko ne spominje sta se dobije ako se nalepnice prelepljuju? ? ?znaci staru nalepnicu, npr malossi koju svi imamo, ne skidas nego prelepis sa novom nalepnicom, npr polini? ? ?Jel to neko probao?
daj ne muljaj.nisi mogao probat jer pada kisa. lazes ljudima oko sebe.
Citat: pitaNS - 26 Rujan, 2008, 20:48:56cek sad, niko ne spominje sta se dobije ako se nalepnice prelepljuju? ? ?znaci staru nalepnicu, npr malossi koju svi imamo, ne skidas nego prelepis sa novom nalepnicom, npr polini? ? ?Jel to neko probao?Ja sam danas probal stavit HELD naljepnicu u rezervar u nadi da više nikad neću morat točit i sad mi se nepovratni ventil zaštopal s naljepnicom Ima ko kakvih ideja? Ili je to naljepnica sjela na dno rezervara i drži gorivo na udaljenosti od sebe pa nemre povuć nepovratni ventil. Mislim da je ipak to!
Citat:nikad se još nisam smočio do sada na skuteru, a jednom sam uletio u savu slučajno...jebate..koliko se djece utopi što ljudi ne znaju.....spasite djecu...prije nego što ih pustite da sami otplivaju kojih stotinjak metara od obale, dajte im u ruku "held" naljepnicu....
Citat: pitaNS - 26 Rujan, 2008, 20:48:56cek sad, niko ne spominje sta se dobije ako se nalepnice prelepljuju? ? ?znaci staru nalepnicu, npr malossi koju svi imamo, ne skidas nego prelepis sa novom nalepnicom, npr polini? ? ?Jel to neko probao?Ja sam danas probal stavit HELD naljepnicu u rezervar u nadi da više nikad neću morat točit i sad mi se nepovratni ventil zaštopal s naljepnicom Ima ko kakvih ideja? Ili je to naljepnica sjela na dno rezervara i drži gorivo na udaljenosti od sebe pa nemre povuć nepovratni ventil. Mislim da je ipak to!Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 12:14:58daj ne muljaj.nisi mogao probat jer pada kisa. lazes ljudima oko sebe. Ja se vozim i po snijegu a ne samo po kiši. Kaj zaboravljaš?
Citat: dhorvat2 - 27 Rujan, 2008, 00:41:03Citat: pitaNS - 26 Rujan, 2008, 20:48:56cek sad, niko ne spominje sta se dobije ako se nalepnice prelepljuju? ? ?znaci staru nalepnicu, npr malossi koju svi imamo, ne skidas nego prelepis sa novom nalepnicom, npr polini? ? ?Jel to neko probao?Ja sam danas probal stavit HELD naljepnicu u rezervar u nadi da više nikad neću morat točit i sad mi se nepovratni ventil zaštopal s naljepnicom Ima ko kakvih ideja? Ili je to naljepnica sjela na dno rezervara i drži gorivo na udaljenosti od sebe pa nemre povuć nepovratni ventil. Mislim da je ipak to!Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 12:14:58daj ne muljaj.nisi mogao probat jer pada kisa. lazes ljudima oko sebe. Ja se vozim i po snijegu a ne samo po kiši. Kaj zaboravljaš? pa eto vidis da ne trebas vise tociti, zato jer ti ne trosi...
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
Danas sam dokazao da Malossi naljepnica djeluje i na autima.Starom je svjetlila lampica od ulja i naljepio sam Malossi naljepnicu preko nje i sad vise ne svjetli
ja sam stavio naljepnicu Gilera na SRku i skuter neće da pali, kaže iz protesta