danas sam stavio malossi naljepnici i tako dobio 5 km na krajnjoj....tema već u više navrata obrađena ...
Svatko normalan složit će se da je sve dolje navedeno istinitije od dnevne politike i brojnih drugih "mudrosti" kojima nas svakodnevno bombardiraju...:
ja imam 3 naljepnice malossi i Klip nije mogo izdržat a gdje da sam stavio 9 koje sam planiro ....
Nije dobro imati naljepnicu samo na lijevoj strani jer gubis kontrolu u zavojima ...
...moram si ja to kupit..
...radilica će izdržati ali će se prevrtavati u startu, sa malossi nalepnicom idu 0,5 gr teže rolnice...Trebao bi to znati toliko je bilo priče o tome...
cuj ovisi kolika je dimenzija naljepnice
vjerujem da uz one VELIKE naljepnice, na serijskom skutu bi se moglo izvuc do 9 konja, naravno samo s jednom, vise njih to je vec malo veci zahvat
trebate stavit isti broj naljepnica i iste dimenzije na svaku stranu skutera kako je slowrider rekel da ne izgubite kontrolu u zavojima..
ti si nedojeben pijanac..
(op.prev - istina...sexa nikad dosta, a alkohola nikad premalo...)
na vidljive plastike ne pada mi napamet zaljepit, to mi nekako ono bleeeeeeeeee....
Mislin da bi ovu temu tribalo pribacit u tehnička pitanja...
..pazi mudraca, a tobož nekakav moderator....
iman ti ja jednu malossi povechu naljepnicu duzhine otprilike kojih 30 cm u duzhinu
dobit chesh sa njon jedno 9-10 ks a krajnju nesh mochi izmirit...
...- ah, ti dalmoši uvijek pretjeruju..-.....
treba znat nastelat, obicno se velika stavlja naprijed i onda 2 manje iza, samo treba nac pravi raspored
...vidi se tko je pravi tuner
mislim da ću poslušati svog mehaničara...čovjek zna: " najbolje je simetrično , radi naginjanja u zavoju"
U malossijevom "owners manualu" tvrde da stavljanjem naljepnice na prednji blatobran dobivaš mnogo bolje rezultate na testu aerodinamike, dok stavljanjem naljke na stražni blatobran, motor može dizati prednji kotač, zamislite, u zrak...uuuuu...
..znači. službeno je sve dokumentirano...eto vam nevjerni Tome...
Evo ja danas stavio na derbia stage6 naljepnicu i osjeti se ubrrzanje i krajnja je malo porasla za nekih 10 na sat,sutra još stavim od malossia pa da vidim šta ću dobiti obavijestiti ću vas kako se slažu te dvije naljepnice
....neki su skloni eksperimentiranju..., to zna biti opasno
Ja imam VELIKI problem. Malossi naljepnice se stalno odljepljuju od prevelike brzine
..- bez muke nema nauke ( a i brzine...)
zalepi ih na mesto gde nisu izlozene vetru
..solidarnost, bratstvo i jedinstvo, "sharing" - odlike foruma ..www. mojskuter.com...vazda bile i bit će ( bitće)
mislim primjetili ste da skoro svi na highendovima imaju "mala srebrena naljepnica..
...ah, ti perverznjaci s highendovima...jesu li oni uopće čuli za
"cost-benefit" ekonomsku analizu tuniranja skutera
Evo ja sam bio vrijedan i uradio sam Home Made naljepnicu i ocekujem mega rezultate:
Problem je sto nemam boje u printeru
....DIY ( do it yourself ) pokušaji..nažalost, naljka mora biti original
sto je najvaznije, potrosnja ostaje ista, tako da ne morate da brinete, trosak je samo u qpovini nalepnica
..mali odvaljivach...glas razuma i nade ovog foruma
uf ja na svome otkad san zalipia ''Silkoline'' nalipnice nisan minja ulje,jako san zadovoljan,sqter radi bolje nego inace
...- sumnjam na dugoročni uspjeh Silkolene naljepnice
Nemoj zaboraviti staviti koju naljepnicu na kocnice , sigurno zaustavi skuter za 5 m manje nego bez nje
...brembo naljepnica ....
...mogućnosti su neograničene...
nije to šala probaj izlepiti jednu nalepnicu tamo gde treba pa ćeš videti čuda...ljudi ne veruju dok ne probaju! ! !
smem da te pipnem?
...ops, ovome ovdje nije mjesto...ovo je pošteni heteroseksualni forum...!!!!
Da sumiramo:
1. Malossi naljepnica definitivno poboljšava performanse vašeg skutera,