I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Nije skut nista bolje isao, ali 20.000km je radila ko prvog dana. Racunaj da ona daje duplo cesce iskru nego na 4T mashinama, a i da se skut vrti u prosjeku 4 puta vise nego auto u normalnoj upotrebi. To bi znacilo da je dala iskru toliko puta kao sto bi na autu dala u 160.000km. Ako to nije odlicno, onda ne znam kaj je...
ja imam trophyja i koristim br9eg dali je ta toplinska vrijednost ok..i kad budem uzimao iridium dal da isto uzmem 9-tku..
Evo da ne umre tema za 100kn sam u ducanu odma do mene uzeo iwf27 iridium od desna koja je kao BR9HIX i novu desno svjecicu W27FRL 21kn standardnu za moj kit. Inace svjecice minjam svako 2000km jer se razlika osjeti barem meni. Prosa sam 100km sa novom svjeciom(standardnom) i sada 100km sa iridiumkom. Mogu samo reci razlika je nebo zemlja. Svakako vridi ulozene pare. Najbolje se primjeti odziv na gasu ono reagira odma Neznam kako bi opisao bolje ga jednostavno primi brze kako li vec. I cini mi se da radi stabilnije u leru. Sto se tice snage mozda sam dobio kap il je to samo psiha al nebitno ja sam zadovoljan i definitivno preporucam za kiteve i rezo spuhove. Meni vrti od 8500-9500 i bas preko 9000 se dosta vise snage osjeti u odnosu na standard. Eto Moja iskustva svakako preporucam necete pozalit.
Jedino ako ti je prijasnja svjecica bila neispravna
uzeja san iridium br9eix za piaggio sa trophijen..pa me zanima dali je mogu tako voziti ili bi triba prilagoditi zazor...ako da na koliko i sa ćim bi mi bilo najlakše izmjeriti odabrani zazor...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
nikad nisam dirao zazor... ne vjerujem da do 10ak k rpma ima neki utjecaj