ajde kad ima tema koja se bavi ovim problemom da pitam...
znaci jel prije plastificiranja dovoljno alu felge preci desolom da ostane sami aluminij pa onda plastificirati, ili je obavezno pjeskarenje prije...
i groš koliko bi me izaslo pjeskarenje 4 felge od 13 cola, drag volana i lulice te tubova od vilice?
eto ako netko zna okvirno...
slao bi to na plastificiranje kod blazevica jer sam cuo da super radi i da nije skup..
ali cijena pjeskarenja je svugdje jako velika.. a sto je najsmjesnije to su jako male stvari i lako ih je opjeskariti...
Bio sam kod Blaža, on pjeskari već godinama. Pa sam se malo raspital o tome kad sam prvi put u tome.
Plastifikacija ti nejde bez pjeskarenja ili staklarenja, barem mi je tak rekel Blažević, ubiti možda ti bi htio netko napraviti i bez ali si onda kvari posel, pošto bez te obrade može se pojaviti da se plastifikacije nadigne na mjestima, a to im sigurno nejde u prilog i ugled firme.
Ako hoćeš plastificirat, obavezno ispjeskari i to je to, jedno bez drugog teško ide!
E kaj se samog pjeskarenja tiće i nije tolko skupo, barem kod Blaža, ja sam inzistiral na staklarenju pa me je malo skuplje izašlo, pošto sam se bojal da mi pijesak ne uništi blok, no pokazal mi je i da opet idem uredno bi ga dal na pjeskarenje.
Zapravo staklarenje je dosta slabije od pjeskarenja, ono čak teško skida plastifikaciju, dosta je manji pritisak i finije su granule pa je zato skuplje, jer veli da se s tim staklarenjem najebe ko Isus ak hoće napravit posel kak spada...
Dok za felgu nemaš straha, zaštiti obavezno dosjede lagera sa daktrakom i ispjeskari
P.S- Blaž ti to može odnesti i do Blaževića, ako ga zamoliš
Meni je rekel da bu mi on odnesel ak me nema u Zagrebu, pitaj niš te ne košta. Pošto su firme jedna od druge 500m