Ovako, zval sam Blaževića i Colorplast za plastificiranje, i mislim da bum kod Blaževića to odnesel jer mi je odmah pored Blaž koji može ispjeskarit ako treba!
Za pjeskarenje bloka mi je Blaž rekel oko 100kn, a staklarenje 150kn. Ali nosim prvo kod Blaževića da mi vidi blok, jer je reko ak je u dobrom stanju da se bez brige može plastificirat...
Samo moram dobro zaštitit djelove koje ne želim plastificirat...
Ovak sad me zanima kaj da radim sa poklopcem magneta i vodene? Jel bolje to polirat ili također staklarit, pa plastificirat. Ja mislim da bi najljepše bilo ako mi je blok crni da poklopac bude poliran...
Pa jel se staklarenjem more dobiti sjaj ili to također samo izmatira pa moram popravit sa polirpastom?
I zanima me još, zvadil sam pumpu van i sve ljepo raskopal osim ležajeva, ak sve to zvadim bez da oštetim van jel se more to natrag složit, ili obavezno moram kupiti kit za reparaciju
Ako ništa, pumpu ću stavit na poklopac magneta i zašrafit, te bum odispod zaštitil ležajeve i nema šanse da staklo uđe...pa nebum moral reparirat, jer je pumpa kao nova...žao mi je to raskapt
Sutra vadim radilicu van pa vam slikam blokove da vidite u kakvom su stanju