mislim da je ovo sve zajedno postao spam, cijela tema koju sam otvorio!
sad da kazem zasto!
nisam ja napisao da on lose radi svoj posao i da dijeli banove bezveze nego ne moze brisat moje i tudje komentare u kojima pise nesto lose o njegovom vxru
ako mi se ne sviđa zadnja jebena felga onda mi se ne sviđa i imam itekako jebeno pravo to napisat! To sto sam ja napisao da zadnja felga izgleda ko babina pička je moja stvar i kultura jer mi bas tako izgleda i da, znam kako izgleda pička od babe!
napisao sam poslije toga opet da mi se ne svidja i OPET je pobrisao
cak i cosin komentar u kojemu je NAJNORMALNIJE to isto napisao, pobrisao je..JEL TO SPAM?
?
i da mi jos prijeti bannom jer se meni ne sviđa njegova zadnja mrtva feluga!!! ruzna je ko babin pičić bokte!
pa nece meni netko govorit da je to spam
imas 25godina i shvati da mi se ne svidja i to sto sam napisao je kao zajebancija, sta te tolko vrijedja taj vxr
cak to sve ok, nego jos ide pisat da se on nema sta opravdavat i da je to njegova tema, on je mod i moze sta hoce, de alo smiri se, nije ovo pijaca i tvoj štand!
mene iskreno boli ona stvar i za njega i njegov skuter, ali NE MOZE se tako ponasat jedan mod pa ni itko drugi, ako zelim pitat cu ga 100x kad ce bit gotov jer je vezano uz projekt, ako nece odg ne mora, ili nek ignorira, ali nema pravo radit sta ga volja
onda mogu svi tako i sve 5
i nemate vi sta srat da se ne postuju pravila, ja prvi priznajem da ih ne postujem u potpunosti, ALI OVO NIJE TEMA VEZANO UZ TO
stef je dobar decko, bar je bio, nazalost puno njih se na mjestu moda promjenilo, jedino igor i alfa nisu
molim sad lijepo lock na temu jer je tema moja i mogu sta hocu