Evo da vam kažem u vezi polutke. Motoforce ima 3 kanala, i sva 3 su linearna... Paše na Aerox bez brige. Ne paše na novije Aeroxe tipa moj(noviji od 2002.g) jer noviji imaju MANJU osovinu nepomične polutke 33mm. A svi ostali imaju 34mm kao i tvoj Rox-Rab, ali skuter ti je raskopan pa si izmjeri sam da se uvjeriš. Zato sam ja moral nabavljat polutku od starijeg Aeroxa.
Motoforce da je bilo i ja bi ga uzel, jer nema tu prevelike filozofije, a i dokazana je firma, hoću reći da radi dobre stvari.
Za karb nema potrebe za većim od 17.5mm dellortom, mislim na phva TS verziju, ako i treba malo više benzina za Stage 6 onda se stavi veća dizna i to je to, 19mm je nepotreban na tom kitu. Samo treba veća dizna od one koja je u serijskom karbu
Mario je vozil mikunia na Aeroxu i Motoforce 70ccm alu, i nije mu niš bilo, ne da mu nije bilo nego taj lik i sad vozi na 16mm mikuniju. Stage6 kit je jači gus kit, baš po mjeri za R-a kaj se okretaja tiće. Ali da se naštelat na mikuni 16, a idealno bi bilo 17.5 phva TS sa cca 85 diznom. A 17.5 i nije tolko skup Probaj naštelat mikuni 16, ak je dobar bil za MF 70alu kit onda bude i za gus
mario vozi apriliju sr 1. generacije i vozio je na airsal T6 i technigas trek-u koji je vrtio oko 9,5t rpm, no nebitno....
efz je rekao da mu je mario porucio, u svezi streetrace cilindra da bi najbolji bio 19 carb, a i kad sam kontaktira covjeka osobno i reka mi je da bi puno bolja solucija bila 19 nego 17,5 jer imam doma oba na polici (17,5 iz malossi pakiranja) pa mi je svejedno koji cu stavit
a mario je vozio na mikuniju 16.....
da istina, samo sta mario ima puno vise znanja i iskustva s stelanjem nega ja ti i rox-rab zajedno, tako da ono....
da se radi o mom skuteru, ja bi vozio sa mikunijem ako si ti siguran da ce to bit ok, ali s cinjenicom da ti saniras problem nakon cvikanja (ako do toga dode)
jesu dobri ovi od bgm-a karbovi?
od bgm-a je nekih 450kn a od della 650 i vise, u izgledu ne vidim nikakvu razliku?
na oko su isti ko sta je pwk iz stage6 pakiranja, pa jedan radi ovako jedan onako
mmario je bio testirao dva potpuno identicna carba tm 24 na matrix-u i jedan je vozi super (brendirano ime) dok je taj stag6 cjelo vrijeme drka
vec sam reka da covjek ima veliki i sirok spektar znanja koje je upotrijebio u svijetu tuninga, i kad on nesto preporuci poslusam
na oko su sigurno isti, ali ja osobno nebi riskira