I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
položio sam A1 kategoriju prije 2 god..e sad bi polagao za auto,pa me zanima šta sve moram platit,položit i jel me izađe šta jeftinije?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
mora na lječnički ponovo...jer on vrijedi godinu dana,tak nešt mi je pričo frend...
a ko je sad u pravu..nas 2 tvrdimo da prvu pomoć ne moraš.a ovaj da moraš
ja sam imal polozenu A1 i iso polagat B i moral sam ici slusat ponovno teoriju, ponovno ju poloziti , 35h prakse i na ispit bil sam samo ljecnickog i psihotesta osloboden
a kolko je kod vas polaganje B kategorije? znači bez da imaš išta položenokod nas je 1000 €
odes na ljecnicki.500 kn.odes u autoskolu na predavanja...5100 ti je autoskola.170 propisi test i 700 i nest ti je zavrsni test voznja.nemoras ic na prvu pomoc...ja sad idem i znam koji je proces
di tolko puno?? pa to je skoro ko samo B...ja sam iso pitat prije jedno 2-3 tjedna i u HAK i u "privatne" autoskole..i nigdje nije preko 5000 kn sa SVIME..
oni ti kazu svoju cijenu sta platis njima....a nekazu ti cijenu ovog sta moras platit tom haku u zagrebu koji je samo za testove i onaj zavrsni.i moras ic na ljecnicki.
kaj vam je...sama osnovica da tak kažem ti je oko 5 soma kuna...i to je najjeftinije,a zg je najjeftiniji jer je velka konkurencija...sve skupa te izađe oko soma evra