pretpostavljam da se dosta ekipe s foruma "opeklo" prilikom kupnje skutera,motocikla ili nekog drugog vozila....prodavač je prodao priču u stilu ...da,da sve novo...a nova je bila samo svijećica
pa kad ste taj motor kod kuće ili kod nekog majstora detaljnie analizirali skontali ste da ste naguženi i da vam je uvaljeno smeće,a onda pojedeni živci i nokti,prijeteće poruke i zvekete s osobom koja vas je nasanjkala,a u većini slučajeva niste uspjeli vratit kupljen sepet i dobit novce nazad pa ste ga se išli brže bolje riješit za bilo koju lovu i pojest vnugo do kraja
a najveća fora je što se nakon toga di ste svima priznali da su vas zaebali, uvijek nađe neki glavonja s foruma sa spikom .....joj,pa to i je bio skuter od frendove jetrvine zaove,traktor ju je pokupio i prešao preko skutera ....ili tu su ležaji tolko puta mjenjani da smo ih upresavali rukom....
naravno većina ljudi kupuje vozila od prijatelja,poznanika i osoba koje su većinom iz njihovim krajeva
ali X puta se zna dogodit da si pikirate neki skuter na njuškalu,cijena do jaja,na oko lijepo izgleda,kontaktirate čovijeka on kaže da je skuter 500km udaljen od vas....unatoč tomu,svejedno se vidite u kombinaciji,rješite si prijevoz,nakon 5 sati taliganja dolazite do čovjeka i nakon kratkog vremena shvatite da ste bacili 1000kn na putne troškove,a mogli ste cjelu subotu cugat u lakeu sa zdenkom za tu lovu
bit ove moje teme je,da bi se izbjegle takve neugodne situacije,da se otvori tema s nazivom npr. KORISNE INFORMACIJE O OVOM VOZILU..neš na fpru kao što je iwo napravio u offtopicu "njuškalo bisere"....klikneš na temu i onda unutra samo staviš link s njuškala,plavog oglasnika,auta.hr i dr.oglasnika i vjerojatno će netko s foruma znat nešto o napikiranom vozilu......kao npr.
KORISNE INFORMACIJE O OVOM VOZILU
zanima me ova SRka 150 iz ličko-senjske županie ......
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/aprilia-sr150-150-cm3-karambol-oglas-3561763i ukolko netko s foruma skuži da pozna vlasnika i navedeni skuter,napiše u temu nešto u stilu ...zna dečka,sletio je u provaliju sa skuterom i ubio jadnog furbya,tu ti je i rama dobila,napuko je mali blok kod auspuha,čuo sam kako radi maška,sve u njoj čekića i čini mi se da ima hrčka u deklu
ili kako bi gumy rekao ...a igor,ubijena je ova srka
naravno,ukoliko znate osobu koja prodaje motor,a znate isto tako osobu koja se sprema uzeti ponuđeni motor,lagano na PM mu odgovorite što znate o dotičnom motoru i vlasniku i tako sebe ne stavite u negodnu situaciju....
smatram da je ovo jedna od rijetkih "pametnih" stvari koje sam napisao na forumu,stoga ne bi bilo loše da se usvoji