Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
svaka ti dala vode iz bokala, kolega!
Ja sam dosta puta imao postanskog kontakta sa Igorom i Goranom i mogu reci da su decki prva liga, slijepo si saljemo pakete i nikada ne sumnjamo da ce novci biti uplaceni! Samo pohvale za njih! Zivjela Katolkinja koja preuzima pakete (Goran dodje po paket i dobi jos sex usput... )
dok igora ceka postar u hodniku
sere... prvi sam mu cestitao na ICQ! u POnoc 01...
Citat: Mr J - 14 Ožujak, 2008, 22:40:28sere... prvi sam mu cestitao na ICQ! u POnoc 01... istina, moje isprike!! 2893728327349 ljudi mise sinoc vrzmalo po kompu pa je cestitka prosla nezapazeno!! HVALAA!!!
Citat: igor.sb - 14 Ožujak, 2008, 23:00:16Citat: Mr J - 14 Ožujak, 2008, 22:40:28sere... prvi sam mu cestitao na ICQ! u POnoc 01... istina, moje isprike!! 2893728327349 ljudi mise sinoc vrzmalo po kompu pa je cestitka prosla nezapazeno!! HVALAA!!! Zahvali roditeljima sto su te napravili na danasnji dan prije XX godina!
znaci da elaboriramo ekipi koja ne zna kak se dica rade (mr.J i co. ) dica kad se "naprave" dodu za +/- 9 mjeseci.....znaci planira se unaprijed i gađas datum....hehehehehe nadalje teoretski napravili su me u 6 misecu 86.god pa se malo nacekali i onda KiNDER SUPRISE, dobili i vise neg su ocekivali