Prije 3 mjeseca kupio sam Kymco Agility City 2T
. Zadovoljan sam skuterom - izgledom prije svega, izgleda za klasu ozbiljniji sa svojim velikim R16 kotačima.
Skuter je dvotaktni, mislim kopija Hondinog
AF18/AF 16 motora - tzv. Kymco horizontalni, navodno izdržljiv, navodno Hondin odblokirani motor "puca" od snage.
Godište skutera je 2010, izači će me oko 13 kKN, redovna cijena 14 kKN
Največe mane su mu: upropaštenost bunkera ispod sica rezervoarom za 2 T ulje
( ne može stati kaciga ) i zagušenost..
.Naime skuter po ravnome maksimalno uhvati 60 km/sat, a uzbrdo 35 km/ sat ( ja oko 95 kg )
Blokade su skinute nakon 1000 km..i to osovina variomata i dizna na karburatoru zamijenjena večom. Auspuh tj. slijepo crijevo nisam ( još ) odrezao i zavario.
Sad ima negdje oko 1700 km
Evo prvih pitanja
: Koliko ću dobiti rezanjem slijepog crijeva na auspuhu ( generalno, u postotcima ) i da li će se time promijeniti zvuk skutera ( paše mi ovakav tihi 2 T ) ?
Kolike su original rolice i kako podesiti variomat, skuter starta osrednje ?
Da li se isplati stavljati MAlossi multivar i da li provjerno znate koji model multivara ide na Agility City 2T ( po velikim kotacima, najslicniji je modelu Super 8 ) ? Problem je što je City 2 T novi model i ne postoji service manual, a u večini scooter shopova 50 ccm Agility City navodi se samo kao 4T.
Dugoročno razmišljam i o kitu: koji vi preporučujete: Hebo Mansor Replicu, jedan od ova dva Malossijeva..ili možda Polini ? S kitom na 4T Agilitiyu sam do sada prešao 23 000 km bez greške...Hebo po defaultu traži novu radilicu. Koliko uopće traju kitovi na 2T..? Baš mi se i ne da oživljavati zaribane 2T skutere.:-(
Koje aftermarket dijelove več sada mogu nabaviti ako se desi katastrofa, koji zamjenski 50 ccm klip i karike ?
E, da...nakon 4T, puno mi troši...ali mislim da je to feature , not failure...
Mislim da sličana pitanja muče i vlasnike Super 8, kojih izgleda ima više....