ovo su brutale vec...nagledao sam se i naprocitao ovog tvojeg projekta-i rezime je da sam i ja brzi od tebe i da taj tvoj skut mi nemre nis!!!hrpa nepotrebnih stvari na njemu a na snimci ide ko standardni sp!ja ne znam kakav ti sat imas na njemu i ko ti stopa ubrzanje,ali imam osjecaj da zivis u buducnosti!sorry stari ali ja sam se razocarao.....i slozio bi se sa dottoreo oko fergica,i imam isto tako frenda sa serijalom na dellortu 20.5,i ja koji imam 21 dellorta,isti smo u performansama,osim sto ja imam malo zivlji start,i krajnje su nam iste,mjerene vec par puta sa autima,gpsima i nemam pojma vise scime vec ne,i to je 130-135 km/h.nemozes ti toliko dobiti krajnje sa setupom koji je gore i to je tocka!5do 100?brate pa nisi ferrari!!!
Sto meni, svi koji pisu, smanjuju ubrzanje do 100km/h i povecavaju krajnu brzinu za do 10km/h. iako sam ja ocigledno stavio, Kolika je krajna i za koliko ubrzava...
6 sekundi do 100km/h. i brzina od 160km/h....
kakve veze ima moja krajna sa serijskim prenosom od RUNNERA 180 ? Majke ti ? niti su primar i sekundar od njega, tj RUNNERA 180.... niti je varijator fabricki. jos je i pwk 24 na njemu, drugi i usis, i otvoren cilindar, plus drugi izduv... Imam duzi prenos od serijskog Runnera za 10%, znaci ako motor ima snage, trebalo bi da dobije oko 10-13km/h vise minimalno, drugi varijator mu jos daje na brzini, tj krajnoj, drugi izduv mu jos malo daje, a da ne pricam o tome sto drugi karb ima, i potpuno otvoren cilindar...
Neznam kako mozes uporedjivati serijskog Runnera 180, koji ne ide ni za k**ra*, naspram ovoga...