Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??  (Posjeta: 5769 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline qLitoRisZu

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Demerje <3
  • Moj Skuter: nexus 300
  • Moja Kaciga: Neprobojna xD
  • MojSetup: Na podu
  • MojSpuh: U garazi
prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??
« : 19 Rujan, 2011, 17:01:50 »
zaustavili su mi buraza dns i zapisuje podatke i sve super sad ga  trazi da nazove doma (kolko ja znam zakonski treba obavjestit roditelja ili skrbnika di sam jel tako???) kaze mu suti mali pi*ka ti materina picku cu ti razvalit usro  se ziv jos uvjek je u soku da jedan policajac mu ide to govorit od kud mu pravo? a da on  to njemu reko vec bi bio u popravnom domu ili tamo negdje.... sta da radimo? da sutim po pi*da i pravim se da nije nista bilo? ili da prijavim slucaj? vjerujem da nisam jedini samo sto ljudi sute... sta da radim ??? buraz nije sposoban sutra za skolu sav je u skou ko ce mu to opravdat?
Dođoh,vidjeh,odoh.....

MOTOR u srcu, BRZINA u glavi, ADRENALIN u krvi i ANDJELI cuvari!!

Offline neven92

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • 095-542 82 44
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: runner
  • Moja Kaciga: takachi tk-110x
Odg: prijetnje od sluzbenih osoba maloljetniku??
« Odgovori #1 : 19 Rujan, 2011, 17:04:24 »
a kom ce vjerovat,dvojici punoljetnih policajaca il jednom maloljetniku? jbg,nemres im nis..  :angry7:
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...
eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao

Offline qLitoRisZu

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #2 : 19 Rujan, 2011, 17:06:13 »
znaci u ovoj je*noj hrvatskoj vrjedi ono pravilo ko na divljem zapadu nac ga i ubit boga u njemu zalosno al istinito....
Dođoh,vidjeh,odoh.....

Offline neven92

• maxi forumaš
  • 095-542 82 44
« Odgovori #3 : 19 Rujan, 2011, 17:12:41 »
znam i ja takvih par primjera,i nemres im nista...a to ubit boga u njemo zbog takve stvari to ti nije najbolja ideja...
eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao

Offline SPecial

• maxi forumaš
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
« Odgovori #4 : 19 Rujan, 2011, 17:26:35 »
znam i ja takvih par primjera,i nemres im nista...a to ubit boga u njemo zbog takve stvari to ti nije najbolja ideja...

Daj molim te ne pricaj ako ne znas.  016122982  Evo,to je broj od njihove interne kontrole. Ako ima broj znacke policajca ili zna vrijeme,ili zna broj tablice policijskog vozila,,ili ima papiric o primanju kazne rijesit ce se.
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline neven92

• maxi forumaš
  • 095-542 82 44
« Odgovori #5 : 19 Rujan, 2011, 17:30:39 »
Daj molim te ne pricaj ako ne znas.  016122982  Evo,to je broj od njihove interne kontrole. Ako ima broj znacke policajca ili zna vrijeme,ili zna broj tablice policijskog vozila,,ili ima papiric o primanju kazne rijesit ce se.

i opet policajac ima kolegu svjedoka a on je sam i jos maloljetan....ko bude potvrdil da je to istina?

Offline SPecial

• maxi forumaš
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
« Odgovori #6 : 19 Rujan, 2011, 17:47:29 »
i opet policajac ima kolegu svjedoka a on je sam i jos maloljetan....ko bude potvrdil da je to istina?

Gledaj,mozemo ovako iz supljeg u prazno,ali svi mi dobro znamo da policajci nisu šerifi. Isto tako u potjere navodno nesmiju,ali idu,isto tako ne smiju te rusiti sa skutera cisto da te zaustave,dok su mene pokusavali. Cinjenica je da dok se ne pocnemo buniti,do tada cemo gutati njihova g#vn#. I meni se znalo dogoditi da mi policajac kaze hajde gubi se,dok ja njemu sve uredno i pristojno,i zbog tog sam slucaja i nabavio ovaj broj koji navodno pomaze. Osim toga neka njegov brat kaze da je bio sa njim na skuteru i da je policajac top stvarno rekao njegovom bratu,a kolega ce reci kako nij ebio,i onda ce opet biti upitnik,ali to  je na njima da rijesavaju,ja sam pokusao pomoci,i ja bih na njihovom mjestu tako ucinio. Ili bi polomio tog kretena koji glumi šerifa.
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #7 : 19 Rujan, 2011, 17:54:45 »
Jbt, i vi ste mi neke pičkice. Šta sad, malo su vas zaplašili i dobro. Pa nisu vas tukli.

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #8 : 19 Rujan, 2011, 17:55:31 »
zaustavili su mi buraza dns i zapisuje podatke i sve super sad ga  trazi da nazove doma (kolko ja znam zakonski treba obavjestit roditelja ili skrbnika di sam jel tako???) kaze mu suti mali pi*ka ti materina picku cu ti razvalit usro  se ziv jos uvjek je u soku da jedan policajac mu ide to govorit od kud mu pravo? a da on  to njemu reko vec bi bio u popravnom domu ili tamo negdje.... sta da radimo? da sutim po pi*da i pravim se da nije nista bilo? ili da prijavim slucaj? vjerujem da nisam jedini samo sto ljudi sute... sta da radim ??? buraz nije sposoban sutra za skolu sav je u skou ko ce mu to opravdat?

Buraz ti je bio pristojan kad je pricao s murjakom? Ako nije - to je to. A ako je, onda je drot neka seljacina. Kako bilo, ne mozes se s rogatim bost, pa tako treba to zaboravit, a ne tjerat pravdu jer nista od toga. Nazalost...

Offline neven92

• maxi forumaš
  • 095-542 82 44
« Odgovori #9 : 19 Rujan, 2011, 18:05:50 »
Buraz ti je bio pristojan kad je pricao s murjakom? Ako nije - to je to. A ako je, onda je drot neka seljacina. Kako bilo, ne mozes se s rogatim bost, pa tako treba to zaboravit, a ne tjerat pravdu jer nista od toga. Nazalost...

:icon_thumright:

Offline qLitoRisZu

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #10 : 19 Rujan, 2011, 20:01:09 »
Jbt, i vi ste mi neke pičkice. Šta sad, malo su vas zaplašili i dobro. Pa nisu vas tukli.
dobro ti si sad pametan a?? kak bi tebi bilo da imas djete (ak imas znas o cem pricam) i da mu mudonja od 25-30godina kaze da ce ga razbit kak bi se osjeco? sigurno bi mu jos i cestio? jelda? ti bi njima dao odlicje a da sam ja prijetio njima ili ga krivo pogledo vjerovatno bi bio u zatvoru... on je ljepo pito da nazove doma jer se starci brinu... ko i svaki roditelji moraju znat di im je djete ispravi me ako grijesim?
da treba pustit da plava g#vn# da rade sta oce? necu pa makar bilo neznam sta ja necu popustit sta znaci ako je drot da moze radis sta oce?
normalo je prico s njim i trazio ga je ono sto zakonski smije trazit nisam neki strucnjak za zakon ako grijesim ispravi me?
Dođoh,vidjeh,odoh.....

Offline Deny

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
« Odgovori #11 : 19 Rujan, 2011, 20:08:25 »
nemozes nista,mene i drustvo su dok smo bili maloljetni isprevrtali specijalci u kaficu jednom da je sve smijesno i sta mos nista sutis i nastavis dalje  :icon_thumright:
ride it your way !

da imam pare odma bi ga uz'o !

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #12 : 19 Rujan, 2011, 21:43:05 »
nemozes nista,mene i drustvo su dok smo bili maloljetni isprevrtali specijalci u kaficu jednom da je sve smijesno i sta mos nista sutis i nastavis dalje  :icon_thumright:

Kod interventne pogotovo vrijedi da sutis i radis kaj ti vele jer imaju kratki fitilj

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #13 : 19 Rujan, 2011, 21:53:02 »
mogu jest g#vn# svi redom, i ja imam kratak fitilj, nit mi je otac ni majka, nek sere doma svojima...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Deny

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 19 Rujan, 2011, 22:03:30 »
Kod interventne pogotovo vrijedi da sutis i radis kaj ti vele jer imaju kratki fitilj
upravo to jer te prvo prebiju a posle pitaju sta je bilo  :toothy3:
ride it your way !

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #15 : 19 Rujan, 2011, 22:13:04 »
dobro ti si sad pametan a?? kak bi tebi bilo da imas djete (ak imas znas o cem pricam) i da mu mudonja od 25-30godina kaze da ce ga razbit kak bi se osjeco? sigurno bi mu jos i cestio? jelda? ti bi njima dao odlicje a da sam ja prijetio njima ili ga krivo pogledo vjerovatno bi bio u zatvoru... on je ljepo pito da nazove doma jer se starci brinu... ko i svaki roditelji moraju znat di im je djete ispravi me ako grijesim?
da treba pustit da plava g#vn# da rade sta oce? necu pa makar bilo neznam sta ja necu popustit sta znaci ako je drot da moze radis sta oce?
normalo je prico s njim i trazio ga je ono sto zakonski smije trazit nisam neki strucnjak za zakon ako grijesim ispravi me?

A mali ti je reko da je normalno pričo s murjakom?  :icon_biggrin:

Gle, neželim se prepirat nit branim murjaka nit općenito takve postupke. Ali, nevrijedi se s njima kačit, pogotovo ne zbog toga što ti je malom rekao da će mu pi*+u polupat. Malo ga je poplašio i dobro, nije ga bio. A i nemožeš znati kako ti se mali ponašao dok je pričao s murjakom. Nekažem da nije normalno, al nekažem ni da je. Jer murja baš nevoli kad se praviš pametan pred njima...

Situacija 1: klinac, zajedno s tobom malo proguta ponos i zaboravi što se desilo i sve super. Drugi put pametnije

Situacija 2: prijaviš murjaka tog internoj, taj murjak možda najebe i uz njega imaš još 90% murjaka iz njegove postaje koji jedva čekaju da zaustave tebe, ženu, tvog klinca i naplate ti sve što se može naplatit. A kad tad će ti se zalomit nešto.

Malo izvaži pa onda reagiraj.
« Zadnja izmjena: 19 Rujan, 2011, 22:21:29 Pupo »

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 19 Rujan, 2011, 22:16:38 »
mogu jest g#vn# svi redom, i ja imam kratak fitilj, nit mi je otac ni majka, nek sere doma svojima...

Ako ikad naletis na njih, moj savjet je da sutis i slusas jer sam vidio kaj su u stanju napravit za neku glupu sitnicu.

Offline Deny

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 19 Rujan, 2011, 22:18:16 »
da te dofate usutao bi kao pi*ka kad pocnu tuc cizmama u defendera ili sl ;)
ride it your way !

Offline pajo

• ilegalac team
  • moderator
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
« Odgovori #18 : 19 Rujan, 2011, 22:30:03 »
nemožeš ništa...
da imaš bar neki dokaz bahatog ponašanja i br.znače?pa možda u novine,neka vezica,itd??ali ovako stvarno ništa.možda su ga htijeli malo prestrašit??
lovac u mutnom team

Offline daRio

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #19 : 19 Rujan, 2011, 22:36:28 »
Bilio bi mi jako drago kad bi me netko poslušao.
Imam puno više godina od mnogih vas,aktivan sam u auto moto svijetu kroz klubove i forume skoro 20 godina i iz iskustva vam kažem da sve auto moto forume prati policija.
Okanite se ovakvih pisanja jer će vam ako se zainate napraviti probleme da će vam se g#vn% zaljepiti za kičmu.
Nije se jednom desilo da su akteri ovakvih priča opet imali susret sa istom patrolom.
Sa Policijom se ne isplati ratovati a za vas dvojicu buraza i forum bi bilo najpametnije da se tema stavi na invisible ili obriše ali to je opet stvar o kojoj vođe foruma mogu odlučivati.