ovo sto se meni dogada,ja mislim da nije ni jednoj osobi sa ovoga foruma.
opet mi nece da pali skuter,kurblo ko kreten pa nekako upali krenem se voziti nakon par metara se ugasi,opet kurblam spustim cok,nece da pali podignem opet nece da pali,pa probam sa gasom ga paliti opet isto sranje,pa onda kurblo ko kreten pa je upali i dam gas pa pustim a on sam od sebe ide,pa sam onda malo ler rukom otpustio,ali mi se opet ugasi i vise nece nikako da pali,probo sam i drugu svijecicu staviti,ali opet nista.
a vise me sramota i neugodno zvati gumenog da mi dolazi,jer bio mi je vec sto puta.
a sto se tice tvog pitanja Kamba u vezi potrosne e to je tek zalosno,nije zalosno nego je za plakati,sipam deset litara goriva u rezervar i preso sam tocno 50km,i ostalo mi u rezervaru oko 2 ili 3 litre,i jos sam od tih 50km vozio jedno 10 km polako,a ovo ostalo je sve bilo sa vise od pola gasa skoro full gas,ali opet nebi smijo tolko trositi.
a sta da ti kazem samo mi se sranja dogadaju.
samo cu reci svima koji imaju te skutere,nemojte nista dr#at% i dirati po njima ako valjau i idu,tak sam ja imo dellorto 17,5 pa sam stavio ovaj drugi karb pa mi se samo sranja dogadaju,lijepo nisam trebo nist dirati,i lijepo bih se sada vozio,ali vrag mi nije dao mira,i eto sam sam si sranje napravio.pa moj je savjet nediraj ako ti valja.
i sto je najgore sranje trebo sma regati skuter sada u cetvrtak ili petak,susjed mi je reko da ce mi srediti registraciju jer pozna tamo nekog lika u stanici za tehnicki pregled,sada moram ici danad do susjeda da mu kazem,da nist od toga da nepravim budalo od njega i tog tamo covjeka sto radi.omfgggggggggg
e sada imam dva pitanja.
1. jer se moze ugraditi el.cok na moj karb,jer se to samo usarafi ko ovaj mehanicki ili...pa nek neko odgovori ko zna
2. zanima me jel se lulica,onaj kabal njen jer se to usarafi u bombinu,ili se samo ugura,ili moram sve rastaviti,i kolko dode lulica sa kablom nova,pa nek cmi i to neko malo objasni.
ja mislim da bi mi valjo skuter,da imam el.cok imam neki filing,xD.
a mozda ga i lulica zeza,nema veze sto baca iskru,mozda kad bih stavio novu bi radio,stvarno vise nemam pojma.
ETO LJUDI PA CITAJTE i placite.