Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovako,zanima me svijecica NGK B10EG ili BR10EG,svejedno,ali je problem u dugom navoju,a meni treba normalni,kratki.Jel zna neko oznaku te svijecice?
HS -kratki navojES - dugi navojSad ovo koju su ti stavil ne znam za navoj...ali razlika je samo u "R", ako ima "R" onda svječica ima rezistor, a ako ne onda nema...al to ti je ne bitno, još bolje ako nema R, jer vjerujem da imaš NGK lulicu pa je rezistor već u lulici ili kablu!Ovo su iste svječice sa i bez rezistora, a za navoj nisam 100%, pa pogledaj
g ti je model svjecice di se elektroda nalazi izlozenija i onaj limic di je zazor je vise izvuceni van to su ti svjecice za aute inace i koristili su ih zato jer se pri temperaturi samostalno zazor prosirava i ugasi masinu kada bi se pregrijavala a i nakon 8000km na autu su znale se tolko deformirat da bi imale zazor od 5mm i sl.uopce neznam sta rade s njima josisto ti je za ngk onaj hsa i esa model svjecice
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Ma znam ja to za HS i ES,kratki i dugi navoj,te R za rezistor!Mene zanima sta je EG,tj. koja je oznaka kratkog navoja,ako je EG dugi?
Trebalo bi onda da je kratki navoj ...HG
trebao bi, al ne postoji google it bega nema druge br10hix
To iridium?
IWF31
Nasao sam u jednoj trgovini BR10EG.Sad mene zanima koliko je pametno izmjerit na kratkoj navoj te na ovu stavit koju podlusku i tako se vozit?
NGK BR10EG je gore,skut radi kao san,čak mi se čini da bolje odgovara na gas,uglavnom sve