zadnja crtica za temp nije se odnosila na karb,nego kod jacih setupova treba biti veci killer+ventilator ako treba i dobro odrzavati temp na to sam mislio...
c/p o razradi
eto mene opet...
posto mi vrag ne da mira odlucio sam da skinem metrakit i provjerim stanje cilindra,glave i klipa!
nezz tocan broj kilometara jer mi ne radi brojac,ali sam se poprilcno navozavao i to je uvijek bilo teranje
ovako obavezno je bio zagrijan prije svake voznje,a razrada mu je bila 4 puta paljenje sa hladenjem na leru po 10min sa 0.4 gr tezim rolicama voznja...
znaci nikakva voznja od 100km sa pola gasa i te gluposti,jer jos uvijek smatram da za alu kit nema potrebe..gus je druga prica!
i da u pocetku je bila jaca mjesavina...
i da jos rascistimo u vezi ulja...na ovom setupu koji se zavrti do 13 500 okretaja je tocena polusintetika silkolene scoot sport 2 i full sintetika ipon scoot run...
naravno polusintetika je mjesana oko 3.5% dok full sintetika oko 2.5%...cak cu poceti tociti 3% mjesavinu sa polusint. jer ima malo garezi na klipu...
tako da one gluposti tocim na serijalu/base/slabiji midrace full sintetiku necu ni komentirati...
i dalje cu tociti silkolene(polusintetiku) na ovom setup jer mi je termogrupa pokazala kvalitetu toga ulja na jako visokim okretajima...
evo slika termogrupu,sve je u savrsenom stanju ko da je iz trgovine izaslo
ovo na cilindru je ulje ostalo od polozaja karike jer sam odmah slikao nakon skidanja tako da ne mislite da je nekakav ris u pitanju...