Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: BULLET  (Posjeta: 1736 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline miso227

• Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • Dali se svječica zavrne do kraja??
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: LONGIJA ALIEN 70ccm Maxtuned racing variomat 17,5 karb 85 dizna AirBox Malossi Redsponge Polini usis bjela centrala crveni federi kvacila
  • Moja Kaciga: Lidl majka
  • MojSetup: od 70ccm ( BIBICARD)
  • MojSpuh: Bullet (copy Tecnigas Next R)
BULLET
« : 20 Kolovoz, 2011, 23:15:54 »
Evo da se i ja malo pohvalim, ako je za pohvalu, dobila i moja Longija Rezu Auspuh Bullet, kupljen u srbiji za 420kn, Novi!! nije sigurno nesto narucito, ali u svakom slucaju mislim da je bolji od originala,citao sam o njima prije kupnje , i nitko se nije zalio samo su bile pohvale u igri, kazu da je kopija TECHIGASA,i da je za tu lovu dobar, citao sam na srpskim forumima, lik ima istu longiju i isti kit 70ccm kao i ja , i totalno je zadovoljan, stim da ima i 19mm karb koji ja nemam i jos vozim na originalu sa 98 diznom,sad cekam da mi stigne moj 17,5mm,  namotirao nabrzinu auspuh, i naravno nisam mogao docekati, i idmah ga isprobao, mogu vam reci, da od 55kmh pa na dalje ima dobre razlike, ide kazaljka preko 80kmh tako da neznam tocno koliko ide, ali bit ce izmjeren GPS-om, za sada sam zadovoljan auspuhom, jedva cekam karb, i mislim da cu morati promijeniti Valjcice na lakse, sada imam 5,jos nesto gore,! evo par slicica!!  komentari i savijeti za dalje dobrodošli    :headbang: :headbang:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
Odg: BULLET
« Odgovori #1 : 20 Kolovoz, 2011, 23:20:07 »
poznat mi je taj auspuh. u hrvatskoj se prodaje pod drugačijim imenom ali je identičan.
gozz ga je imao na svojoj luni vision. auspuh je čist ok za te novce. valjci oko 4,5 grama

Offline miso227

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: LONGIJA ALIEN 70ccm Maxtuned racing variomat 17,5 karb 85 dizna AirBox Malossi Redsponge Polini usis bjela centrala crveni federi kvacila
« Odgovori #2 : 20 Kolovoz, 2011, 23:36:33 »
tako sam i ja konto da stavim oko 4-4,5 grama pa cu vidjeti sta kaze!

Offline marin-w

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
« Odgovori #3 : 20 Kolovoz, 2011, 23:39:39 »
poznat mi je taj auspuh. u hrvatskoj se prodaje pod drugačijim imenom ali je identičan.
gozz ga je imao na svojoj luni vision. auspuh je čist ok za te novce. valjci oko 4,5 grama

Sta nije kod nas to TECNIGAS ?

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #4 : 20 Kolovoz, 2011, 23:40:43 »
Sta nije kod nas to TECNIGAS ?
da me ubiješ ne znam

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #5 : 21 Kolovoz, 2011, 01:37:26 »
Nije,ovo je kopija next-r,ja sam ga davno kontao kupit...
Kod nas je taj 400kn a chrome varijanta 440kn sto je svakako bolje kupit nego lakirani
Inace ne znam koliko je dobra je zavrsna obrada al za te pare je taman :icon_thumright:

Offline Deny

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
« Odgovori #6 : 21 Kolovoz, 2011, 04:07:14 »
imao sam takav auspuh samo je bio citav crni pod nazivom moto-bike ugl auspuh je za serijalu odlican iako proslini brtva kod prigusivaca ,kad sam stavio base kit samo je pucao izvario sam ga 10 puta dok me nije bilo blam vozit se sa takvim spuhom  :icon_thumright:
ride it your way !

da imam pare odma bi ga uz'o !

Offline duko

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sveti Ivan Zelina
  • Moj Skuter: Xmoto Raver 50
  • MojSpuh: rezonantni
« Odgovori #7 : 21 Kolovoz, 2011, 11:29:51 »
Koliko je isao prije tog auspuha i koliko otprilike ide sad? Koliko si dobio na brzini?  ???

Offline miso227

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #8 : 21 Kolovoz, 2011, 19:46:58 »
cuj, dok nisam njega imao, kazaljka nije isla vise od 70-75kmh,i to jedva,,, sada je kuca preko 80kmh pa neznam tocno koliko je brzi, ali ugavnom je razlika velika, od 55kmh pa na dalje kazaljka leti, super sam zadovoljan za sada, sto se tice pucanja to cemo vidjeti, mozda stavim na zadnji nosac gumeni amortizer, mozda nece pucati onda! Mogu samo savijetovati, ljudi za te pare odlicno radi svoj posao,!  Tip u trg mi je rekao da je kopija Technigasa! 

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #9 : 22 Kolovoz, 2011, 00:59:34 »
cuj, dok nisam njega imao, kazaljka nije isla vise od 70-75kmh,i to jedva,,, sada je kuca preko 80kmh pa neznam tocno koliko je brzi, ali ugavnom je razlika velika, od 55kmh pa na dalje kazaljka leti, super sam zadovoljan za sada, sto se tice pucanja to cemo vidjeti, mozda stavim na zadnji nosac gumeni amortizer, mozda nece pucati onda! Mogu samo savijetovati, ljudi za te pare odlicno radi svoj posao,!  Tip u trg mi je rekao da je kopija Technigasa! 
Nije,ovo je kopija next-r,ja sam ga davno kontao kupit...
Kod nas je taj 400kn a chrome varijanta 440kn sto je svakako bolje kupit nego lakirani
Inace ne znam koliko je dobra je zavrsna obrada al za te pare je taman :icon_thumright:

Offline duko

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sveti Ivan Zelina
  • Moj Skuter: Xmoto Raver 50
  • MojSpuh: rezonantni
« Odgovori #10 : 22 Kolovoz, 2011, 14:00:50 »
Ja sam ti predlozio onag plavog za 500. Ja s njim isto nakon 60 ubojica. Prije isao 75 sada 85.  ;D
Ja samo sa njim idem 85. Ti imas kit neki vidim od 70 ccm. Zasto ide tak malo. Moj sa 50 ccm ide toliko ???
Jesi sta dobio opce sa kitom???

Offline miso227

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #11 : 22 Kolovoz, 2011, 14:40:23 »
zaboravio sam napisati je ovo  na 50ccm, jer sam skinio klip i  cilinder koji mi je zaribo zbog malog karburatora, narucio sai novi karb 17,5mm i novi klip za kit, pa kad karb stigne, montiram ponovo sve, sto se dobivanaja sa kitom tice, samo u sam dobio u startu, krajnja je bila sve isto kao i sa 50ccm sa original auspuhom i karbom,!