Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
nesto cudno full danas kupio novu svjecicu super bosna za 10kn, stavio ju i odma super, nista trokira odlicno povuce na startu da bi nakon 10 minuta voznje po gradu OPET POCEO TROKIRAT... i to ko blesav, hladan vruc ovakav onakav stalno trokira... i tek tamo negdje iznad 70kmh na otvorenom gasu prestane .. wtf?! i na svaku jebenu rupu trokira kao da ima prekide neke pri vecim brzinama, i zatrokira..
a da nebi to mozda bilo zbog tih 10% mjesavine?
napravio danas 4% mjesavinu. u 4 l ulio 1.6 dcl ulja.a ovo za ove modele svjecica neznan morat cu vidit koju san uzea , uvik istu san stavlja dugi navoj super bosna za 10 kn i minja svakih 2 miseca dok je standardni bia, pa na tp trophiju, al izgleda da je ovaj stage 6 racing toliko sranje i fina guzica da mu trebaju posebne svjecice
napravio danas 4% mjesavinu. u 4 l ulio 1.6 dcl ulja.
ja jos nisam shvatio sto ce ti toliko jaka mjesavina odokativno cu rec da ti 1l ulja potrosis u 25l benzine,znaci pređes nekih 800-900km dok sa mjesavinom od 2-2.5% pređes duplo vise
ma to sam na pocetku dok se razradi .. danas napravio 2.5 % mjesavinu, koliku bi trebao inace radit?! i s ovom od 2.5 % na novoj svjecici i dalje trokira... pa popizdit cu
na punom gasu trokira skroz, na 1/3 gasa 1/4 trokira na startu onda prestane... evo veceras poslije posla upalio ga, ovo je katastrofa, trokira na bilo kojoj dozi gasa, puca, prekida onako... trokira uzasno... jedva kuci dosao
karb je postelan kao na pocetku kada je skut radio kao svicarski sat... kako provjerim vakum pumpu? ..... a struja mora bit ok cim on baca iskru uredno
nekak mi to ko problem sa strujom izgleda. moguce da je CDI ak ti trokira bas uvijek. probaj od nekoga posudit CDI pa isprobaj na svojem skutu, ak ti s njegovim nece trokirat, onda je do CDI-a.