Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
skidat cu maticu sa zracnim pistoljem.dali je potrebno nekako blokirati mislim radilicu?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
šajbica iza varia može ostati serijska...
stavit cu rolice sto sam dobio uz njega jer planiram kasnije uzimati yasuni r i neki kit pa cu onda stavljati i druge rolice i ...e sad j.... kako da znam na koliko sam ga zategao kad je to zracni pistolj od prije krista.ja cu njega na istoj jacini skidati i staviti nazad pa ce valjda biti sve ok!jos jednom veliko HVALA
Citat: gaso999 - 19 Veljača, 2008, 00:43:09stavit cu rolice sto sam dobio uz njega jer planiram kasnije uzimati yasuni r i neki kit pa cu onda stavljati i druge rolice i ...e sad j.... kako da znam na koliko sam ga zategao kad je to zracni pistolj od prije krista.ja cu njega na istoj jacini skidati i staviti nazad pa ce valjda biti sve ok!jos jednom veliko HVALA ček, ša ti nemaš nikakvu spulju gore?, obično se to i kit stavi prije variomata..., meni je sljedeće na redu kit, a onda ako se neđe koja kinta i vario
piaggiov variomat se dosta dobro da naštelati imao sam ga ja, s kitom i spuhom, stavio 4.7 gr rolice i nema frke, nije nikakve rupe bilo..