Na estetski dio se neću obazirati, jer je to osobna stvar.
Bev je definitivno jači na međuubrzanjima i nešto u krajnjoj. Premalo sam ga vozio da bi ti dao više komentara.
Po meni je SC200 za grad savršen. Mala potrošnja (3 lit), visoko sjedim (preglednost), manjih je gabarita (nemam problema u provlačenju i parkiranju po centru grada), ravna podnica (kuka za zakvačiti vrećicu/ruksak), a ispod sica stane jetica sa vizirom, rega u kategoriji do 250 ccm, jeftino održavanje, startnost i brzina za gradsku vožnju sasvim OK. Čak su i tvorničke čing-čong gume zadovoljavajuće za normalnu vožnju.
Po satu ide 125-130 km/h, ali na otvorenoj cesti se osjeti da mu fali snage. Ubrzanja pri brzinama preko 80 km/h su dosta loša, tako da kod preticanja na otvorenoj cesti treba paziti.
Ono kaj meni smeta je kaj nema bočni nogar, a ak ga ideš naknadno kupovati, pripremi 650 kunića.
Moj je star 2,5 godine, 6000 km i do sada sam imal kvar na pumpi goriva, kaj je tvornička greška i to je promjenjeno besplatno. Ali to je navodno problem kod svih takvih mašina iz P. grupacije.
Za vožnju autocestom definitivno nije, ali i duža putovanja podnosi. Ne bi bilo loše da ima koji kubik i koju KS više, ali...
Npr. Zagreb - Primošten po D1, 6 sati uz 2 stajanja za tankiranje. Ni Velebit nije bio problem.
Za gradsku vožnju i krače međugradske relacije, mislim da je SC 200 ie "best buy"!