Za pocetak pozdrav svima novi sam ovdje i imam jedno pitanje na koje bih molio opsiran i strucan odgovor, hvala.
Radi se o nastelavanju karburatora na Gilleri Runner 50, kitovi Top Perfomance, 2 serijale busene od 70, ima za 1 ili 2mm siri klip nisam siguran radi prstenova koji nisu pasali, prvih 400km dok je to sve novo leglo posto sam kupio novi klip motor je isao onako pristojnih 80-85km/h, nakon 400KM predenih motor razvlaci i do 100km/h znaci vecina toga je iznutra nova, imam takoder i arrow puvalicu na njemu. Motor naravno prdeka ne bas previse ali cuje se kao i svaki sa puvalicama pa bih i to htio pitati dali postoji neki nacin da se to malo "stisa" ako me razumjete. Imam i gljivu malossijevu placenu 200kn, eh sad ono najvaznije pitanje imam karburator kao i standardna gillera znaci on nije mjenjan, kad pogledan ispod imam desni i lijevi saraf, eh sad motor je vergla i nije htio upalit jer san prcka po njemu neku vecer, malo sam zavrnio desni vijak i motor je upalio ko beba ali sada cudno radi i cudno se ponasa kad daje gas, znaci sve se poremetilo, i sad mi je na pamet palo zavidat do kraja i desni i lijevi saraf( stoje skroz blizu jedan drugome) na karburatoru. Znaci sada bi molio od vas pomoc koliko i dali bi opce trebao oba dva sarafa odvidavati i koliko, koji je za zrak a koji za smjesu goriva? Molim vas da mi netko pomogne sto prije, hvala unaprijed! Da nadodam jos nisam siguran godina je 2001 ako se ne varam sa predenih 5000 kilometara.